Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim, dnes sa mi ozval typek ze ma urobene merania na pedale na 406ku. :roker Pytal sa ci to chcu 406kari s logom 406 alebo len s tymi ciarkami. Ja si myslim ze s logom 406, no nie?:super

Odesláno

Cena bola €50 za celu zostavu aj z naslapom. Na 407ke to vyzera takto nejako ako na obr. Takze cena by mala byt ta ista, lebo ako som pisal skor povedal ze ked bude 5 zaujemcov tak to nameria a urobi. Tak dufam ze sa najde aspon 5 406karov co budu mat zaujem aby ma typek potom nezdrbal. :bacha:D

Odesláno

tak ja som hodil prahy a dverové lišty na 307 a vyzerá to :super Pekné prevedenie a prahy aj dobre držia. Dverové sa trochu odliepajú, ale to som čakal, lebo som ich tam dával práve kvôli tomu, že ten plast \"zvetral\" a ostal mäkký jak blato. Fotky dám zrejme cez víkend.

• O 4 týdny později...
Odesláno

Zdravim. Uz su urobene pedale na 406ku. :super Nie je ale naslap lebo je tam vraj vela plastiku a neda sa dobre prychytit. Pri pouzivani sa vraj ohybal. :nevim

Kto ma zajem o pedale nech mi napise SZ a do titulu da Pedale 406. :papa

Odesláno

Vyzeraju velmi pekne, predpokladam ze v aute budu sediet presne :) ... aka je teda cena bez naslapu?

Aha, mas druhe vlakno, 33€, moze byt :super

Mozeme aj jednotlivo, ci je lepsia hromadna odjednavka?

[upravil dne 23/8/10 Qcko]

Odesláno
Původně zaslal: Qcko

Vyzeraju velmi pekne, predpokladam ze v aute budu sediet presne :) ... aka je teda cena bez naslapu?

Aha, mas druhe vlakno, 33€, moze byt :super

Mozeme aj jednotlivo, ci je lepsia hromadna odjednavka?

[upravil dne 23/8/10 Qcko]

Piste SZ kludne kazdy sam. Dufam ze Vas bude aspon. S tym do toho isiel ze to navrhne a vyrobi ked bude aspon 5 figuriek co to chcu. Ale z toho co sa pisalo predtym myslim ze by malo byt OK. :papa

• O 1 měsíc později...
Guest Chozeluizskuner
Odesláno

Tak já nevim ale nejde mi stáhnout ten hlavní soubor a žádné jiné obrázky tu nevidim...:fnuk

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...