Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Nestříkali jste někdo v poslední době auto? Zajímala by mě cena když bych chtěl přestříkat komplet na matnou černou/metlu a nemáte někdo zkušenost s potáhnutím folií? Prý je to trvanlivější a odolnější :-)

Odesláno

já bych volil folii. záleží na tom od jakého je výrobce ale výsledek je super a dlouhodobý. Já dělam z 3M a Orafolu není problém se domluvit:papa

Odesláno

Capy a dělá se třeba aj matná černá? A jde udělat něco jako toto? http://i264.photobucket.com/albums/ii188/ghoticghotic/ozracing306.jpg (bez toho nápisu-nejsu tuzer) :-D Trochu jsem si hrál ve photoshopu a tento výsledek by se mi líbil akorát v matné. V techničáku se normálně přepíše barva? A cena jak psal výše? Těch 1400 eur?

[upravil dne 25/5/10 ghotic.ghotic]

Odesláno

černá matná se dělá určitě a i jiné barvy. Pruh by se dal asi vytisknout přímo na folii ale to nevím cenu za tisk. Nebo nalepit ale bude znát přechod ale zase máš možnost jej sundat. Do 1400 to bude určtě řek bych že se dostanem i pod polovinu jde o to se domluvit a pak se dá spočítat cena

Odesláno

len nezabudaj ze udrzovat matny lak je nieco ine nez nejaku metlu atd :)...tie pripravky nato su v inej cenovej kategorii a myslim ze nechces aby ti ten novy lak za par mesiacov odisiel do kytek,tak mysli aj na tuto stranku :)

Odesláno
Původně zaslal: ghotic.ghotic

GRiMx můžeš ten ranec trochu zkonkretizovat? 40?

víc :D ale tak v ceně je i oprava komplet karoserie po krupobytí ;) takže to naskočilo o dalších 15tis.

Odesláno

rozebírat nerozebírat to je věc zákazníka jde to i bez rozebírání ale pak muže být folie náchylnější na odloupnutí. Protože pokud třeba demontuješ boční blinkry tak folii nalepíš i pod. Pokud nesundáš obřízne se okolo a hotovo. Hagusy jde to taky bez ale u některých aut pak může vzniknout spára protože se musí naříznout aby se protáhla okolo. A takovéhle věci jsou také o ceně.

Třeba dveře polepuje se celý bok v kuse a mezi nimi se to jen prořízne a odstávající folie se zahne pod ně.

malá ukázka 3M

Odesláno

Sakra to vypadá hodně zajímavě, i cenovka je OK. Jen by mě zajímalo, zda by se tím dal třeba \"opravit\" poškrábaný díl na autě - dejme tomu blatník? Prostě jenom ten jeden díl polepit v barvě vozu a zakrýt škrábance ... mohlo by to vyjít levněji než to nechat lakovat. Je to možný nebo jsem mimo mísu? :D

Odesláno

možný to je jen bych řek že určitě netrefíš odstín. Je jich poměrně málo. A pak folie celkem dokonale někdy až na škodu kopíruje povrch. Takže rýhy a důlky od kamínků jsou vidět zálaží na velikosti

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...