duli74 Odesláno 25. květen 2010 Odesláno 25. květen 2010 Ahojky.Kamarádce na 106 model 97 1,1benzín neukazuje palivoměr ani nesvítí žebravé oko.Nevíte náhodou,kde by mohla být chybička? Citovat
Jimmy106 Odesláno 26. květen 2010 Odesláno 26. květen 2010 zjisti si jestli ti jde do plovaku proud ( plovak najdes pod zadnima sedackama pod tim plastovym krytem nalevo ve smeru jizdy) a kdyz nepujde tak je problem nekde jinde a plovak je ok.. mozna nejaky spatny kontakt jenom.. me se ted to same stalo taky, ze mi odesel a nevedel jsem pak kolik tam mam benzinu. Citovat
duli74 Odesláno 27. květen 2010 Autor Odesláno 27. květen 2010 Díky moc omrknu to a dám vědět. Citovat
OK406 Odesláno 27. květen 2010 Odesláno 27. květen 2010 Podívej se na žárovku (bezpaticová). Taky to nesvítilo, ale musíš vymontovat budíky a po je docela na nic práce!! Citovat
Pe3ček Odesláno 3. červen 2012 Odesláno 3. červen 2012 Panove, ja jsem tento problem resil kdyz jsem preletovaval diody v budicich. nesetrne jsem odpojil jeden z konektoru a ten praskl. evidentne dobre nedolehaly kontakty po opetovnem zapojeni a tak jsem nacpal mezi ty plastove uchyty konektoru papirek a vali to dobre:) nj neprofesionalni ale co uz?ú Citovat
loki Odesláno 3. červen 2012 Odesláno 3. červen 2012 to Jimmy 106: novej model to má trochu jinak než ty u starýho modelu.Starej model má plovák a čerpadlo vzlášt a novej model má čerpadlo s plovákem tam kde ty máš čerpadlo Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.