Kawa Odesláno 25. květen 2010 Odesláno 25. květen 2010 Tak mě čeká výměna asi 2 vstřiků,jednoho určitě.Nechci tady rozpitvávat proč a jak, to by bylo na dlouho. Po výměně se prý musí přes diadnostiku zadat nějaký číslo novýho vstřiku,jinak nemusí dávat správné množství paliva a hrozí průser. Máte stím někdo zkušenost? Lze to provés i přes obyčejnou dia? Dík Citovat
janou Odesláno 25. květen 2010 Odesláno 25. květen 2010 PP2000 určite . Nemal si vadné oba krajné? Citovat
Kawa Odesláno 25. květen 2010 Autor Odesláno 25. květen 2010 Jo měl,když se díváž na auto ze předu tak 2 z levé strany. Auto zatím jezdí celkem bezprobému,startuje taky v poho.Při studeným startu občas zakolísá. Z vejfuku bych řekl že vychází větší smrad než je zdrávo.Zkrátka známky neideálního spálení nafty. Ty dva vstřiky dávaj víc nafty než by měly. Větší spotřeba (na dálku 6,2-6,5;mix 7,0) na tak těžký auto je to pořád dobrý,ale přeci jenom tyhle auta jezděj za míň. [upravil dne 25/5/10 Kawa] Citovat
grage Odesláno 25. květen 2010 Odesláno 25. květen 2010 ako zistím, že sú vadné vstriky? prejavuje sa to nejako? Citovat
paliman Odesláno 27. květen 2010 Odesláno 27. květen 2010 ...Tak ja som si stym svoje zazil, na mojej starej 206tke (bola tam hladka 1.9) sa to zacalo prejavovat takto. Pri prvom studenom starte naskocilo auto len na tri valce, to trvalo asi dve tri sekundy, auto vsak stale dobre jazdilo, ani spotreba nejako nevyskocila. Vseobecne som neskor zacal pozorovat znizenie vykonu, dymivost a vysoka spotreba, ale to uz bolo neskoro, motor bol v pecku. nespravne vstretkovanie, zapricinuje zle nacasovanie a silu vznietenia nafty co ma za pricinu to ze piesty proste dostanu slehu v nespravny moment, zaposobia fyzikalne sily a najskor sa to prejavy na klukovke, ktora sa mozeho poskodit(ohnut)...., a potom ma to uz len stalo vela prachou a nervou.... Citovat
grage Odesláno 27. květen 2010 Odesláno 27. květen 2010 Tak takého niečo sa stalo aj mne. niekedy mi to v zime štartovalo na 3 valce a občas to na voľnobeh aj zdochlo. .... utekám rýchlo na diagnostiku ... btw. koľko táto sranda stojí? Citovat
paliman Odesláno 27. květen 2010 Odesláno 27. květen 2010 upozornujem ze som mal tu skusenost s 206 s motorom 1.9 hladky diesel, samotne striky stali nieco okolo 200 eur,ale vravim ze tam bol uz cely blok motora v prdeli, trebalo robit vybrus plus nove piesty a kruzky,kluka atd. dokopy ma to s pracou vyslo nieco okolo 1200 eur. co som neskor olutoval ze som to dal robit pretoze da sa zohnat cely motor ojazdeny za lepsiu cenu, ale to je uz jedno auto chodi ako nove a momentalne ho jazdi brat, po oprave to slapalo krasne ako nove, len si treba davat pozor na kvalitu nafty sem tam naliat aditivium do dieslu aby sa takym veciam predyslo. ti nasi francuzi su dost citlivy na kvalitu nafty. co ma teraz viacej znepokojuje je to ze sanieco podobne deje na otcovej 407 2.0 hdi, nieje to vyslovene start na tri valce, ale skor take dusenie na dva tri sekundy, uz som o tom aj otvoril temu zly start,ale to bude asi tym ze je tam nizky stav aditiva a fapko sa nevypaluje tak ako by malo, tak tomu jednoducho rozumiem,hlavne podla toho co pisali chalani na tu temu. Tak potom prosimta daj vediet ako dopadla diagnostika nech mozeme ostatni predist takym problemom, tak teda vela stastia:nevim Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.