Rene Schaffer Odesláno 18. říjen 2004 Odesláno 18. říjen 2004 Ahoj, mám starší 206 a když zapnu světla, tak se výrazně stmaví středový display s údaji z rádia atd. Nereaguje to na kolečko nalevo od volantu, které reaguje pouze na display před řidičem. Je to tak normální ?, Kdaž vypnu světla, tak je vše OK. Můžete mi prosím poradit co s tím ? Děkuji předem. Citovat
LaHab Odesláno 18. říjen 2004 Odesláno 18. říjen 2004 Mi to dělá taky, akorát tím tlačítkem v palubce zvysuji intenzitu i stredoveho panelu. Je to proto, ze kdyz zapnes svetla, taxi to mysli, ze je tma a tak to nesviti tak moc, at to neoslnuje. Aspon si o tak vysvetluji. Citovat
Tazman Odesláno 18. říjen 2004 Odesláno 18. říjen 2004 Mám ten samí názor jako LaHab, akorát se mi nezdá že to výrazně stmaví, to je divné, o jaký model a rok výroby jde? A stím kolečkem je to divné taky. Pokud budeš moc tak přijed na sraz 23.10 v 18:00 do kempu na Džbán v Praze u Šáreckého údolí. A juknem na to? Citovat
Rene Schaffer Odesláno 25. říjen 2004 Autor Odesláno 25. říjen 2004 Panel se po zapnutí světel stmaví tak, že je vidět pouze večer a za deního světla je nečitelný. Nedá se s tím něco udělat ? Zatím děkuji moc za zájem i opovědi. Citovat
Tazman Odesláno 25. říjen 2004 Odesláno 25. říjen 2004 Tak to je něco v nepořádku, ale skusím se zeptat kámoše co dělá v Peugeotu. Citovat
Aceman206 Odesláno 15. srpen 2005 Odesláno 15. srpen 2005 Zdar, já mám 3/2005 206 1.1 a po zapnutí světel mě také hodiny stmavnou ale jdou přečíst. Citovat
honza.chlan Odesláno 24. srpen 2005 Odesláno 24. srpen 2005 čus chlapáci :-) - mě to dělalo taky a tak sem jednoho dne přijel ke kámošovi elektrikářovi a ten udělal lup odloupl ten panel co sou v něm hodiny a pak cvak odstřihl jeden kabílek a už to svítí pořád stejně hezky a? mám světla nebo ne pořád je to stejný - neptejte se mě ale kterej kabel to byl :-) Citovat
Driver Odesláno 24. srpen 2005 Odesláno 24. srpen 2005 Jo bude to tak jak psal LaHab, když rozsvítíš světla tak se počítá s tím, že je tma. Tak aby tě ten panel neoslňoval se ztlumí podsvětlení. Když jsem si zapojoval nový autorádio tak to má taky jeden drát na tuhle \"funkci\" ztmavení osvětlení při zapnutých světlech. Já jsem ho ale nezapojil, protože jezdím s rozsvícenými světlomety i přes den a na displeji bych nic neviděl. Citovat
hromadkal Odesláno 27. srpen 2005 Odesláno 27. srpen 2005 Čau,mně to taky ubere když rosvítim světla a mam jenom hodiny na displeji Citovat
kveton Odesláno 29. srpen 2005 Odesláno 29. srpen 2005 me to taky dela jak na 206 tak na 406, je to normalni a doopravdy se pocita s tim ze je tma a ve tme je to i ztlumeny dobre videt a neoslnuje to. Da se to vyresit tema dratkama (uz se to tu probiralo) ale ja bych se do toho nepoustel Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.