Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

zdravím,chci se poptat koupil jsem si vozík za auto,svítí mi tam stále mlhovka i když nemám zapnutý světla,jel jsem do servisu a tam proměřili tažné,šel stále proud do mlhovky na vozíku.rozebral jsem mlhovku na vozíku a vypojil dráty,nějak se o sebe dotkly a přestalo svítit zadní pravý světlo(blinkr a brzdové jde)zkoušel jsem pojistky a výměnu žárovky a nic.může mi někdo poradit,kde mám kouknout atd.díky

Odesláno

To máš tažný přizpůsobené na karavany. Měl jsem 405 dovoz Holandsko a při připojení obyčejného vozíku mi svítila mlhovka. Pořád ikdyž auto stálo a nebylo nastartované.

Odesláno
Původně zaslal: Laďa

To máš tažný přizpůsobené na karavany. Měl jsem 405 dovoz Holandsko a při připojení obyčejného vozíku mi svítila mlhovka. Pořád ikdyž auto stálo a nebylo nastartované.

Je to pravda, dříve tam byl stálý proud a teď tam musí být zapojena mlhovka. Je to pravděpodobně na kolíku vnitřní osvětlení.

[upravil dne 25/5/10 Luboš406k]

Odesláno
Původně zaslal: pták

však právě prověřovali,a jde tam stále proud,pak přestalo svítit zadní světlo ale žárovkou ani pojistkou to není

Skús skontrolovať pripojenie kábla od zásuvky ku káblom v aute. Býva to pripojené pri zadných svetlách a skratom tam mohlo prísť k poškodeniu spojov.

Odesláno

napadlo mě to,že to bude přizpůsobené na karavan,o víkendu na to kouknu,ale nejde mi do hlavy,jak to teda mám zapojit aby tmlhovka furt nesvítila

Odesláno

no ona ta hmlovka svieti stale preto lebo ten pin na zasuvke (viz obrazok od lubos 406k pozicia 52 nieje napojeny priamo nahmlovku v aute ale je napojeny na trvalych +12v pravdepodobne od baterie alebo spinacky)ty musis od toho pinu 52 vysledovat kabel ktrory je na nom napojeny a jeho opacny koniec(toho kablu odpojit)a napojit ho uz priamo na hmovku v aute na hmlovke budu dva kable jeden bude kostra a druhy ten tvoj na ktrory napojis ten kabel ktory si odpojil ak sa zmylis a das ho najprv na kostru nic sa nedeje iba ti na vozziku nebude svietit hmlovka,pozor zapajaj ten kabel pri vypnutej hmlovke az po napojeni ju zapni aby si nespravil ziaden skrat Ps zabudol som pri odpajani kablu ktory vedie z pinu 52 odpoj baterku dufam ze chapes snazil som sa ti to vysvetlit po lopate

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...