Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: ZdenekN

ahoj lidi funuji vam nekomu tyto nove mapy RT 3-4-5 maps v 2010-2011 europa na peugeotu 307 rv.2003 a na softweru v radiu 5.52 dekuji za odpovedi

Mne fungujú. Mám r.v. 2004, 5.5D

• O 4 měsíce později...
Odesláno

Zdravím. potreboval by som link na mapy RT3 - SVK a okolité štáty. Linky čo boli tu na fóre buď nefungujú, alebo sú zmazané. Tie čo som mal stiahnuté z netu sa po napálení ukázali ako nepoužiteľné. :( Mám aj upgrade RT3 na verziu 6.63. Tak prosím poradte odkiaľ mapy stiahnut. Vopred ďakujem :myslim

Odesláno

Kdyby jste někdo chtěli pro někoho pěkný dárek tak mám na prodej moje ORIGINÁLNÍ mapy.

Sada 23 CD v krabici , s pouzdrem do auta, mapy 2010-2011 pro RT3,4,5. 100% stav.

Původní cena 7500 kč, nyní 3500 kč.

Odesláno
Češtinu do RT3 není možné sehnat ke stažení. Ale umí jí nahrát třeba člen pp205, viz.:http://www.peugeot-kly.cz/

zrovna dneska jsem na ní náhodou narazil ke stažení na ulozto, ale je možný, že je to fake

Odesláno

Ano ano na Uložto je CZ ale kdo bude takový hazarder a strčí ji do RT3 a bude si 5 minut kousat nechty jestli se RT3 po CZ probere nebo ne....????? Potom už není cesty zpět a RT3 musí na oživení a to není levná záležitost....takže asi tak.......každá CZ je adrenalin....stačí špinavá mechanika a je vyděláno.....

Odesláno

taky jsem už narazil na to, že na uložto se to dá stáhnout...neměl jsem čas se to stáhnout a podívat se na ten image co obsahuje a jestli tam vůbec je čeština...každopádně se skoro vždycky dá RTx nahodit...několik jsem už jich opravoval, ale žádná nebyla kvůli ulozto...

každopádně raději doporučuji nechat si nahrát češtinu od někoho kdo jí má kvalitně udělanou.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...