Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

caute asi mam problem ale niesom si isty,mam natankovanu nadrz asi do 3/4 prejdem par km a ked zastavim tak normalne pocujem ako pracuje nadrz take divne zvuky ked otvorim zatku na nadrzi tak to zasyci a zvuky su prec ma to este iny problem ked jazdim dlhsie tak ju tak cucne tu nadrz ze rucicka palivomeru ukazuje maximum (plnu nadrz)pozeral som tu odvzdusnovaciu hadicu tak ta je priechodna (stredne hruba ) tu najtensiu som uz nepozrel(priesvitna)ta je asi na odstranenie benzinovych par je to normalne? ked som mal v nadrzi malo benalu tak to nerobilo. co by to mohlo byt?

Odesláno

Mne robí to isté.Podla mna je to tým že počuješ ako sa prelieva nafta,podla mňa je to normálne. 50-60 litrov nafty má aj nejakú váhu tak keď zastavíš, tak počuť akoby taký šplechot. A tá ručička palivomeru robí to isté aj mne. V peugeote mi povedali, že je vydratý nejaký bežec,alebo čo. Mne to urobí väčšinou keď zastanem z kopca, alebo do kopca. Riešim to tak, že tankujem vždy plnú nádrž a nulujem si kilometrovník a dotankujem po cca 750-800km. Vždy je tam ešte nejaká rezerva, ale človek nikdy nevie...;)

Odesláno

no ono to nieje splechotaci zvuk ten zvuk by som prirovnal ked v kopci slabo zatiahnes rucnu a auto sa ti po milimetroch spusta dole a pri tom pocujes to vrzganie ta nadrz sa pocas jazdy stahuje do vnutra (benzinove cerpadlo robi podtlak)a ked zastavis tak pumpa sa vypne a nadrz sa pomalicky vracia do povodneho stavu a pri tom vydava ten zvuk za normalnych okolnosti by sa to malo zavzdusnovat cize tahat vzduch z vonka aby nevznikal podtlak a nadrz sa nedeformovala

• O 2 týdny později...
Odesláno

Zkontroluj odplynění nádrže, melo by to být tou tenkou hadičkou a ventilkem (přetlak-podtlak). Někde máš ucpané odvzdušnění , bo jak ubývá benál mel by tam nasávat tou hadičkou vzduch. Tohle řešila Š 105 ventilkem .:super

Odesláno

Všetky problémy z podtlakom ( zvuky v nádrži, pribúdanie paliva a sykot pri otváraní nádrže ) vyriešil pár otvorov o priemere 2 mm po uhlopriečke na viečku nádrže.

Odesláno

mohl by to být uhlíkový filtr - je v pravém předním podběhu-pod ním, tam jdou dvě hadičky - jedna do přetlakového válečku, který je u hrdla nalévací nádrže a druhý jde do klapky a třetí násává vzduch, já to měl ucpané a zítra se musím podívat, kolik by stál nový.

• O 6 let později...
Odesláno

projíždím, staré příspěvky a neodepsal jsem sem, takže ano, podtlak v nádrži mi dělal ten filtr v předním podběhu a výměna to vyřešila, třeba to někomu pomůže.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...