Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Tak jsem dostal takovej nápad dát do předu větší brzdové kotouče a tím pádem i výměnu brzd.

Znamenalo by to asi sehnat brzdiče na 266mm kotouče a zřejmě i úchyty. Nebo je nutné vyměnit ve předu celé \"rameno\" ?? :myslim

nezkoušel to už někdo.. ?

Odesláno
Původně zaslal: oni

ja si myslim, ze tam bude velkej rozdil, hodne velkej,pac ty 1.4 nic moc na brzdy.... uz bych vzal vetsi tech 283

to už by se hodně blbě cháněli brzdiče z gti-6 / s16

Odesláno

266 stačí už to je znát těhlice je stejná. Taky sem posiloval a do zadu kotouče stačí jen měnit. Měl by se měnit i hlavní brzdovej válac ale nemusí taky to tak mam a super

Odesláno
Původně zaslal: Capy

266 stačí už to je znát těhlice je stejná. Taky sem posiloval a do zadu kotouče stačí jen měnit. Měl by se měnit i hlavní brzdovej válac ale nemusí taky to tak mam a super

jen vyměnit kotouč ??? když jsem tak na tu brzdu koukal tak mi nepřijde,že se to tam vejde :myslim

Odesláno

chcem sa opítať.nemá niekto skúsenosť.čaká ma repas alebo výmena nápravy.mam bubnovú .Môžem dať aj kotúčovú alebo nie a aké su stým problémy.Mam 306 Break 1,9 D ročník 1998.Dík za radu.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...