fiiloo Odesláno 19. květen 2010 Odesláno 19. květen 2010 Dnes mi toto naskocilo Clean diesel filter as soon as possible naskakuje to okolo 90-95km za hod a potom to uz presvecuje stale auto ma 178 tis . viem ze je to FAP je mozne to nejako odstranit cez - - reset compu ? - cistenie FAPu ? - ci vyhodenie ? - najhorsia varianta novy FAP ??? za kazdu radu som vdacny [upravil dne 19.5.2010 fiiloo] Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 19. květen 2010 Odesláno 19. květen 2010 Mam pocit že se nejedná o FAP ale o naftový filtr, vyčisti ho;) Citovat
fiiloo Odesláno 19. květen 2010 Autor Odesláno 19. květen 2010 Naftovy filter je novy od dnes Podla obr to asi filter nebude Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 19. květen 2010 Odesláno 19. květen 2010 No pokud je nový tak to teda tim Clean diesel filter as soon as possiblenebude. Obrazek se mi zobrazil až teď, předtím jsem ho neviděl. Jinak FAP jak se tu na foru piše je nejlepší odstranit, zabývá se tím jedna firma, na foru jsou odkazy i zkušenosti, ohlasy jsou pozitivní cena se dá unést, myslim okolo 6000,- ale jistej si ted nejsem, prohledej forum, určitě najdeš dost informací a mezitim se třeba najde někdo kdo to podstoupil a napiše ti i sem. EDIT: http://www.fapoff.cz/ [upravil dne 19/5/10 Radek Hurvajz] Citovat
jofo Odesláno 20. květen 2010 Odesláno 20. květen 2010 No priblizne pri tych istych kilometroch to spravilo aj mne. Poriesilo to doliatie aditiva a skoro 3hodinove striekanie vapkou do fapu. Citovat
fiiloo Odesláno 20. květen 2010 Autor Odesláno 20. květen 2010 No dnes som trosku 607 prevetral na dialnici cca 20km hlaska zmizla auto ide mormalne najazdil som asi 150km vsetko OK az 30 km pred domom hlaska zase naskocila . Musim mrk na aditivum a potom asi jedine FAP vycistit Citovat
Budhas Odesláno 20. květen 2010 Odesláno 20. květen 2010 Tato hlaska je vysvetlena v navodu k pouziti. V dobe kdy se rozsviti kontrolka bys mel jet v teto rychlosti a urcitych otackach nejakou dobu,protoze v tu dobu probiha regenerace fapu.Pokud se i nadale objevuje tato hlaska,je nutne bud fap vymenit,vycistit,nebo ho nechat odstranit firmou FAPOFF.Jine reseni neni. O palivovy filtr v zadnym pripade nejde. Citovat
jofo Odesláno 21. květen 2010 Odesláno 21. květen 2010 No ja by som najskor vycistil fap a pozrel na diagnostike kolko tam toho aditiva je. Ono ked hodne jazdis po meste a kratke trasy tak sa dost rychle upcha a nema ani sancu spravit regeneraciu. Citovat
Budhas Odesláno 21. květen 2010 Odesláno 21. květen 2010 Právě proto si to vynucuje v těch rychlostech co píše... Citovat
jofo Odesláno 21. květen 2010 Odesláno 21. květen 2010 No ved to. len si myslim ze ked uz je riadne pripchaty tak mu nepomoze uz ani regeneracia na dilnici. Presne ako pisal chvilu je pokoj a potm zas. Mne to ani nehlasilo ze je upchaty len ze malo aditiva a pri tom doplneni som ten fap aj vycistil. Ale poviem vam ze to teda trvalo kym z toho tiekla cista voda. Tolko cerveneho bordelu co z toho vyliezlo. No fuuuuuj. Ale po vycisteni auticko islo lepsie, lepsi tah. Nie o moc, ale bolo to poznat., Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.