Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

par technickych nedostatku

Recommended Posts

Odesláno

tak po nekolika kilometrech a prvnim vydatnym desti tu mam par nedostatku, ktere bych rad odstranil.

nefungovalo ESP/ASR...po vymene DELPHI sdruzenych pristroju se uy hlaska neobjevuje (byl odpojeny konektor) ale ted problikava ukazatel svetel...a to jenom obcas...nekdy hned po startu..jindy po dobu co ukazuji smerovky..no proste jak kdy.

A co je horsi nefunguje automatika steracu. Na displeji se ukaze ze je aktivni automatic wiping ale stirani stirani je porad stejne pomale :) bylo evidentne meneny predni sklo.

mel by pro me nekdo nejaky reseni?

Odesláno

a vymenili i senzor ? u novejsich modelu se totiz pri vymene predniho skla musi dat i novy senzor (ktery nestoji malo) takze nekdo ho radsi ozeli a usetri na nem. Znamej to tak mel na C5 a shanel jsem mu ho, nakonec jsem mu teda vzal senzor z vrakace asi za 400, sam jsem si ho tam opatrne odlepil, pac je prilepenej na takovy pruhledny silikonovy zvejkacce, ktera se snadno trha a ta musi byt neposkozena, aby byl dobry opticky kontakt se sklem

Odesláno

nemam tuseni kdy a jak to menili, koukal jsem ze tam senzor je, snad i v poradku. neni nejaka cesta jak jej otestovat? a proc kdyz se da pouzit z nejakyho vraku, tak pri vymene se nepouzije ten originalni? :o

Odesláno

mne osobne né, ale jak psal ferry ten senzor kůli neodborné vyměne ted blbne. v té kostce je totiž to senzor světel a dešte. potvrzuje to i blbnutí kontrolky světel a blbnutí stěračů

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...