Guest Ludweek Odesláno 19. květen 2010 Odesláno 19. květen 2010 tak po nekolika kilometrech a prvnim vydatnym desti tu mam par nedostatku, ktere bych rad odstranil. nefungovalo ESP/ASR...po vymene DELPHI sdruzenych pristroju se uy hlaska neobjevuje (byl odpojeny konektor) ale ted problikava ukazatel svetel...a to jenom obcas...nekdy hned po startu..jindy po dobu co ukazuji smerovky..no proste jak kdy. A co je horsi nefunguje automatika steracu. Na displeji se ukaze ze je aktivni automatic wiping ale stirani stirani je porad stejne pomale bylo evidentne meneny predni sklo. mel by pro me nekdo nejaky reseni? Citovat
Ferry Odesláno 19. květen 2010 Odesláno 19. květen 2010 a vymenili i senzor ? u novejsich modelu se totiz pri vymene predniho skla musi dat i novy senzor (ktery nestoji malo) takze nekdo ho radsi ozeli a usetri na nem. Znamej to tak mel na C5 a shanel jsem mu ho, nakonec jsem mu teda vzal senzor z vrakace asi za 400, sam jsem si ho tam opatrne odlepil, pac je prilepenej na takovy pruhledny silikonovy zvejkacce, ktera se snadno trha a ta musi byt neposkozena, aby byl dobry opticky kontakt se sklem Citovat
majty Odesláno 19. květen 2010 Odesláno 19. květen 2010 kdyz budu chtit vymenit celni sklo tak se musi dat novy senzor kvuli nejake zvejkacce ? Citovat
Ferry Odesláno 19. květen 2010 Odesláno 19. květen 2010 jj, jeste muzu dneska mrknout, jakej senzor mas, ale u novyho modelu cca od 02 uz je to myslim nutne Citovat
Guest Ludweek Odesláno 19. květen 2010 Odesláno 19. květen 2010 nemam tuseni kdy a jak to menili, koukal jsem ze tam senzor je, snad i v poradku. neni nejaka cesta jak jej otestovat? a proc kdyz se da pouzit z nejakyho vraku, tak pri vymene se nepouzije ten originalni? Citovat
Guest Ludweek Odesláno 19. květen 2010 Odesláno 19. květen 2010 jinak to blikani kontrolky svetel se asi nikomu jinymu nedeje coz?? Citovat
Ericce Odesláno 21. květen 2010 Odesláno 21. květen 2010 mne osobne né, ale jak psal ferry ten senzor kůli neodborné vyměne ted blbne. v té kostce je totiž to senzor světel a dešte. potvrzuje to i blbnutí kontrolky světel a blbnutí stěračů Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.