SLAVOJ Odesláno 15. říjen 2004 Odesláno 15. říjen 2004 Zdravím všechny příznivce této značky. Vlastním P405 1,6i r.v.1993, najeto 173tis.km. Naprostá spokojenost, ale začíná se ozývat kovové klepání zatíženého motoru při cca 2000ot. V servisu identifikována vůle ložisek klikovky. Máte nějakou zkušenost? Dojezdit nebo za rozumnou cenu nechat opravit - kde?, za kolik?) Citovat
zepp Odesláno 16. říjen 2004 Odesláno 16. říjen 2004 Zkus Vašendu. Tady ho všichni chválej a já tam mam zrovna auto z vylágrovanou klikou, tak snad ta chvála tady je opotstatněná a bude to ok. [Editován dne 16/10/04 zepp] Citovat
Guest Filip Odesláno 19. říjen 2004 Odesláno 19. říjen 2004 zeppe napiš kolik tě ta sranda stála a jaký díly se měnily díky! Citovat
zepp Odesláno 20. říjen 2004 Odesláno 20. říjen 2004 Filipe zatím nevím, teď se na tom maká. Vašenda mi říkal, že u nich vyjde celá generálka-tj: rovnání hlavy, ventily, komplet udělání spodku atd. na 43 tis včetně daně a práce. Já tam mám půl roku úplně novou hlavu a rozvody, tak jsem zvědavej o kolik to bude levnější. Každopádně dám vědět. Citovat
Ladis Odesláno 20. říjen 2004 Odesláno 20. říjen 2004 Na cenu a rozsah prací ve finále jsem zvědav. Protože nastíněná cena mně docela zaskočila. Považuji ji za vysoce předimenzovanou. Podle rozsahu potřebných prací vzheledm k problému co jsi popisoval, bych to na místní podmínky a lidi co znám odhadoval kolem 12 tkč i s chlupama..... Ale můžu se mýlit, či ti udělají kompletní GO motoru .... No, ty to platíš, ty se rozhoduješ ... Tak a? to klapne ke tvé spokojenosti. Citovat
zepp Odesláno 23. říjen 2004 Odesláno 23. říjen 2004 Ladis, tak mám v háji kliku. Valda říkal, že je probroušená o 6 desetin a že stím nejde už nic dělat, tak schánějí jinou. Snad se to sežene a bude to ok. Citovat
Ladis Odesláno 25. říjen 2004 Odesláno 25. říjen 2004 Pokud jen klika, tak je to ještě v pohodě. Bych to koupil od někoho, kdo má rozhozenej motor, pak vrakáče. Asi nejrozumější varianta z hlediska financí a užitné hodnoty. Pro Vašendu rutinní záležitost (dle toho, co se tu probíralo a na autech dělají). Tak a? to jezdí jako vítr a zbude i na dárky Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.