Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím všechny příznivce této značky. Vlastním P405 1,6i r.v.1993, najeto 173tis.km. Naprostá spokojenost, ale začíná se ozývat kovové klepání zatíženého motoru při cca 2000ot. V servisu identifikována vůle ložisek klikovky.

Máte nějakou zkušenost? Dojezdit nebo za rozumnou cenu nechat opravit - kde?, za kolik?)

Odesláno

Zkus Vašendu. Tady ho všichni chválej a já tam mam zrovna auto z vylágrovanou klikou, tak snad ta chvála tady je opotstatněná a bude to ok.

[Editován dne 16/10/04 zepp]

Odesláno

Filipe zatím nevím, teď se na tom maká. Vašenda mi říkal, že u nich vyjde celá generálka-tj: rovnání hlavy, ventily, komplet udělání spodku atd. na 43 tis včetně daně a práce. Já tam mám půl roku úplně novou hlavu a rozvody, tak jsem zvědavej o kolik to bude levnější. Každopádně dám vědět.

Odesláno

Na cenu a rozsah prací ve finále jsem zvědav. Protože nastíněná cena mně docela zaskočila. Považuji ji za vysoce předimenzovanou. Podle rozsahu potřebných prací vzheledm k problému co jsi popisoval, bych to na místní podmínky a lidi co znám odhadoval kolem 12 tkč i s chlupama.....

Ale můžu se mýlit, či ti udělají kompletní GO motoru ....

No, ty to platíš, ty se rozhoduješ ...

Tak a? to klapne ke tvé spokojenosti.

Odesláno

Ladis, tak mám v háji kliku. Valda říkal, že je probroušená o 6 desetin a že stím nejde už nic dělat, tak schánějí jinou. Snad se to sežene a bude to ok.

Odesláno

Pokud jen klika, tak je to ještě v pohodě. Bych to koupil od někoho, kdo má rozhozenej motor, pak vrakáče. Asi nejrozumější varianta z hlediska financí a užitné hodnoty.

Pro Vašendu rutinní záležitost (dle toho, co se tu probíralo a na autech dělají).

Tak a? to jezdí jako vítr a zbude i na dárky :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...