Přejít na obsah

zepp

Uživatel
  • Počet příspěvků

    11
  • Registrace

Věci klubové

  • Rok výroby
    1999

Profilové informace

  • Město
    Praha 9
  • Stát
    Česká republika

Kontakty

  • Webová stránka
    http://www.zepp.cz

zepp's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

0

Popularita

  1. zepp

    zepp auta

  2. zepp

    Dalkové centrální zamykání

    Jablotron to dělá, a já si na to nemůžu stěžovat. Mam to ve svim a je to ok. S montáží se můžeme nějak domluvit. Mam od Jablotronu certifikaci na montáž alarmů a tak trochu se tim živím. Tak jestli něco potřebuješ, dej vědět, poradím. A ono by jsi to zvládnul i sám, není to nic složitého.
  3. zepp

    Zadřená klika

    Tři neděle to bylo u Vašendy a před tim necelý týden ve značkovim. Cca jsem měsíc nejezdil. Koupil jsem kvůli tomu narychlo za 4000,- Škodovku 120, takovej pekáč, ale jezdilo to.
  4. Nazdar lidi. Jak jsem slíbyl, tak konám. Už zase jezdim a podělím se s vámi co se mi stalo a co ta \"sranda\" stála. Jak už jsem se kdysi zmínil (měsíc dozadu) povedlo se mi u peugeo?áckýho motoru 1.9Td zadřít kliku. Příčina byla nejspíš ta, že jsem nevěděl co tam bylo dříve za olej a já jsem chtěl udělat motoru dobře a nalil jsem tam plnou sintetiku. No a někde se utrch nějakej bordel a zacpalo to kanálek na klice (asi). Klika v háji. Ve značkovim servisu mi řekli že je potřeba dát novou kliku (36000,- ), novou sadu ojnic (22000,-), prý se mnění i turbo, když se zadře motor (17000,-), nejaké ty ložika a těsnění a hlavně práce a byli někde téměř na 87 000,- bez DPH. Další variantou, kterou mě nabídli, byla výměna polomotoru za nový kus, to bylo 102 000,- bez DPH a práce a ta nejlevnější varianta byla výměna celého motoru za starší který stál 50 000,- k tomu práce a dalo to dohromady 82 000,- bez DPH. Když mi tohle řekli, to byl zrovna pátek, tak sem z toho byl kapku mimo a moje první cesta vedla do hospody (nachvilku to pomohlo). V pondělí jsem zavolal mistra Vašendu co on na to. Píšou se tu o nich divy. tak jsem si řekl že to zkusim. Přijeli, odtáhli a začali pracovat. Bylo to u nich o 14 dní déle než slíbyli, protože byla v háji klika a byl problém ji sehnat, nakonec se povedlo. Klika stála 6000,- + 1800,- výbrus. Ojnice šla opravit, výměna rozvodů, všech těsnění, simeringů a náplní. Z hlavou nic nedělali, tu mám půl roku starou a úplně novou, tak ji jen nasadili. No a celá ta sranda stála 39 000,-. Je to sice ranec, ale oproti tomu co jsem zmínil na začátku paráda. Mám teď jezdit max do 2500 ot a po 2000 tis km přijed na výměnu oleje. Zatím mam najeto 1000,- a docela to je OK. Jen mi tam něco nepříjemně píská (když je to studený, tak víc) a nevim co to je. Dříve to nedělalo a je to dost nepříjemný. A pak sem tam ukápne nějaká ta kapka oleje. Za čtrnáct dní to vypadá na tu výměnu oleje po 2000 tis km, tak snad s tim kluci něco udělaj. Dám vědět.
  5. zepp

    Co s tim?

    Pravdu máš v tom, že Ti asi udělali snímeček. Mě se to stalo taky, bydlel sem u Kolína a na Kongresovou sem musel taky. Sedí tam dva maníci a sou docela v pohodě, teda nesmíš si vyskakovat. Já tam přišel, uznal chybu a že sem blbej, že sem zbytečně spěchal. Naměřili mi dolu k nuseláku na sedumdesátce 120. Stálo to 500.
  6. zepp

    Radio Clarion

    Nebude blokovaný pro případ krádeže ? Kdysi sem vlastnil rádio a když sem ho odpojil od proudu, tak se muselo nějakým zmáčknutím čehosi, aktivovat.
  7. zepp

    Dilema - vůle na klice P405

    Ladis, tak mám v háji kliku. Valda říkal, že je probroušená o 6 desetin a že stím nejde už nic dělat, tak schánějí jinou. Snad se to sežene a bude to ok.
  8. zepp

    Dilema - vůle na klice P405

    Filipe zatím nevím, teď se na tom maká. Vašenda mi říkal, že u nich vyjde celá generálka-tj: rovnání hlavy, ventily, komplet udělání spodku atd. na 43 tis včetně daně a práce. Já tam mám půl roku úplně novou hlavu a rozvody, tak jsem zvědavej o kolik to bude levnější. Každopádně dám vědět.
  9. zepp

    Dilema - vůle na klice P405

    Zkus Vašendu. Tady ho všichni chválej a já tam mam zrovna auto z vylágrovanou klikou, tak snad ta chvála tady je opotstatněná a bude to ok. [Editován dne 16/10/04 zepp]
  10. zepp

    Centrál pořád zamyká...

    Jakou tam máš řídící jednotku centrálu ? Origoš nebo dodlávanou ?
  11. zepp

    info o GO

    Tak jsem dopadl úplně stejně jako ty. Mám teda scudo, ale je to prakticky expert. No a má 1.9 td peugeot. Jednou sem takle jel do Kolína a najednou buch buch a bylo to v hajzlu. Dal sem to do značkového servisu a tam na mě vybafli za opravu 100 litrů. Tak sem to odvez a zavolal Vašendu. Teď to stojí u něj a v pondělí 18.10. se do toho dají a říkal že celá go vyjde zhruba na 43000,- a já jsem před půl rokem dával funglofku hlavu, tak má o kus práce méně. Uvidíme kolik to bude stát, ale jak sem koukal na tvůj případ, tak by to mohla býd docela solidní cena. Co Ty. Jak Ti to teď šlape po GO ?
×
×
  • Vytvořit...