Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak jsem právě absolvoval cestu z Polanky do Frýdku, až na to že mi v polance zavřeli most přes odru (už včera ráno jsem se tam kus cesty brodil) a musel jsem to objet přes rudnou to bylo v pohodě. Ale sjezd z rudné na D1 jž je prý zavřený a na D1 směr Svinov a bohumín jsou 2 pruhy pod vodou. Na rudnou to má odra asi ještě metr, tak snad se tam nedostane ale v jednom místě už začíná lézt na koleje takže za chvíli možná do ostravy nepojedou vlaky :o( A kdo ví jak to vypadá ve svinově

Odesláno

Tý vody je fakt už trochu moc. Na jednu stránku si to děláme sami,mám řeku těsně za barákem Tichou orlici v 97 moc tichá nebyla,k řekám se sype kdeco od trávy počínaje stále se zužuje koryto a pak se divíme,že řeka ja najednou venku s koryta a nadáváme na počasí

Odesláno

Být Třinec níž tak už je asi z mapy pryč ... Předevčírem 180 mm srážek a dnes 106 mm ... V Těšíně mají 50i letou vodu, ale na loďkách zatím nejezdí ... Nejvíc mně baví ty rodiny z dětma co se postaví na rozmáčený břeh a strašně se u toho fotí :blicismajlik ...

Odesláno

Linkisek: to víš, atrakce. u nás taky lidi stáli na mostě (za ním už byla voda), fotili si to, chodili s dětma do zaplavené části a jenom bylo slyšet \"poj´d se taky podívat, to je dobrý, jsou tam spadený baráky\". a neříkali to pubertální výrostci, ale dospělí lidi

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...