*David* Odesláno 18. květen 2010 Odesláno 18. květen 2010 Tak jsem právě absolvoval cestu z Polanky do Frýdku, až na to že mi v polance zavřeli most přes odru (už včera ráno jsem se tam kus cesty brodil) a musel jsem to objet přes rudnou to bylo v pohodě. Ale sjezd z rudné na D1 jž je prý zavřený a na D1 směr Svinov a bohumín jsou 2 pruhy pod vodou. Na rudnou to má odra asi ještě metr, tak snad se tam nedostane ale v jednom místě už začíná lézt na koleje takže za chvíli možná do ostravy nepojedou vlaky ( A kdo ví jak to vypadá ve svinově Citovat
Haryk Odesláno 18. květen 2010 Odesláno 18. květen 2010 Tý vody je fakt už trochu moc. Na jednu stránku si to děláme sami,mám řeku těsně za barákem Tichou orlici v 97 moc tichá nebyla,k řekám se sype kdeco od trávy počínaje stále se zužuje koryto a pak se divíme,že řeka ja najednou venku s koryta a nadáváme na počasí Citovat
Linkisek Odesláno 18. květen 2010 Odesláno 18. květen 2010 Být Třinec níž tak už je asi z mapy pryč ... Předevčírem 180 mm srážek a dnes 106 mm ... V Těšíně mají 50i letou vodu, ale na loďkách zatím nejezdí ... Nejvíc mně baví ty rodiny z dětma co se postaví na rozmáčený břeh a strašně se u toho fotí ... Citovat
maturantka Odesláno 19. květen 2010 Odesláno 19. květen 2010 Linkisek: to víš, atrakce. u nás taky lidi stáli na mostě (za ním už byla voda), fotili si to, chodili s dětma do zaplavené části a jenom bylo slyšet \"poj´d se taky podívat, to je dobrý, jsou tam spadený baráky\". a neříkali to pubertální výrostci, ale dospělí lidi Citovat
Qcko Odesláno 19. květen 2010 Odesláno 19. květen 2010 Ked uz sme pri tej vode, tak v nedelu idem do Rymarova cez Olomouc, budem mat na trase nejake komplikovane miesta, alebo tak? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.