drobec.sk Odesláno 16. květen 2010 Odesláno 16. květen 2010 Zdravím všetkých. hľadal som to tu ale nikde som to nenašiel tak som založil novú tému. Mám problém asi s tlačítkom kde sa prepína PP. Keď ho zatlačím,tak mi prepne hodnotu v PP(napr. priemernu spotrebu na okamzitú) ale zaroveň sa mi spusti zadny stierač Keď pustím zadný stierač tak sa mi nedá prepnúť tlačítkom v PP,vôbec to nefunguje,navyše mi vynuluje PP (všetko ide od zaciatku ako keby som to tlacitko podržal pre vynulovanie hodnoty). Neviete čím by to mohlo byť? Nemal niekto podobný problém?? Citovat
m3t4L_m4n Odesláno 17. květen 2010 Odesláno 17. květen 2010 Tak toto nevyzera na mechanicky problem tlacitka ale skor na zblbnutu elektroniku. Nemenil si nieco cez diagnostiku? Peugeoty su totiz na elektroniku velmi citlive a viem ze si cerstvim majitelom pp2000 tak preto sa pytam Citovat
drobec.sk Odesláno 17. květen 2010 Autor Odesláno 17. květen 2010 Opravené. Problém bol fakt v páčke.je tam plošný spoj.Sú tam také políčka ktoré sú letované cínom.Ako sa pliešok po týchto plôškách pohybuje (keď zapínate zadný stierač,ostrekovač zadného skla) tak sa pomaličky tým trením pliešku vytláča z tých plôšok cín a potom tento cín skratuje medzi plôškami. Inak návod ako páčku rozobrať a složiť je tu: prosím admina o uzamknutie tejto témy... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.