Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Napsán autorem Radek V.

vector ji tuším má, tak snad se vám ozve....;)

Jo jenže já jí mám od OMP, lomenou se štelovacim šroubem a jinou bych si tam nedal, maximálně jinou značku.

Odesláno
Napsán autorem lkr@cbox.cz

to VECTOR: Prodas?? Cena?? A nebo aspon kontakt na cloveka co ti to prodal?

to HONZA: Nemas nahodou 405tku?? Ja to chci na 205tku!!!

Martin Kamiš

606648311

Nepamatuju se kolik mě stála asi něco přez dvojku, ale já jí mám ještě předělávanou na HDi protože nemá rovný hrnce a tak :)

Odesláno
Napsán autorem lkr@cbox.cz

dekuju :papa

Jo ještě existuje spodní rozpěra mezi ramena, sice není na první pohled vidět a nikdo jí neobdivuje, ale je to dobrá věc.¨

Nastavení geometrie s použitím rozpěry je trošku jiné, než bez ní, proto se taková jednoduchá a poměrně levná věc nemontuje v prvovýrobě :) Základ je ten, že karoserie pokud v ní není rozpěra se trochu kroutí a v zatáčce se lehce mění geometrie, takže pokud přidáš rozpěru měl by si nastavit geometrii podle toho. Tedy zjednodušeně, většina lidí samozřejmě namontuje rozpěru a neřeší, ale mě začlo při stejné geometrii auto vybíhat na nedotáčivost, když předtím bylo jasně neutrální do mnohem vyšších rychlostí.

Jo a s tím nárazem...

Zepředu je to jedno. A když trefíš větší na kolo tak když je to nízko vyosí se ti tlumič a vysoko ti to teprv půjde do rozpěry. Pak záleží na síle náraz u a hmotnosti předku. Pokud je náraz na tolik silný, že by ti hnul uložením, přenese se do rozpěry, pokud je lomená a spočítaná na náraz vyběhne ti nahoru kapotou, pokud vydrží , může ti urvat druhé uložení a o něco víc poškodit auto. Jenže když už bouráš tak, že ti to hne uloženim, tak máš stejně místo auta pěknou zmaštěnku takže už je to skoro jedno, nezbejvá, než to nechat vyvařit a prodat někomu kdo už s tim neubude závodit.

Ale já sem jenom takovej plácal ;)

Jo, ještě k tomu prohnutí tyče,některý sou prohnutý jenom kvůli agregátům a některý značkový sou rovný a taky se nic neděje

[Editován dne 15/10/04 vector]

Odesláno

No pokud mate jeste zajem o ty rozperne tyce tak tady jsou nejake ceny a kontakty:

Jsou to OMP:

205GTI (se šroubem - nastavitelná) - 2174Kč

205GTI (bez šroubu) - 1430Kč

205GTI (spodní - mezi ramena) - 1244Kč

206 (se šroubem) - 1889Kč

206 (bez šroubu) - 1430Kč

Marek 206: není problem ji tam dostat - jen protrebujes nuzky na plech :D

(ja ji tam mam)

Jinak, neni problem sehnat i na jine peugeoty...

a kontakty:

MK-racing

Praha (Čechy) - Martin Kamiš, obchod@mk-racing.cz, 606 648 311

Morava - Radovan Růčka, morava@mk-racing.cz, 603 785 648

Odesláno

ja ji tam (206 hdi) mel taky a stacilo jen vrtnout.

mel jsem stelovaci omp.

auto malinko ztuhlo, to ano, ale take nepruzilo a dost mozna jsem diky tomu i musel menit okno. zadnej kamen, jen to malinko skocilo a nezapruzilo...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...