Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Zapojenie konektora na ovladanie okien zadnych dveri na 407-ke

Recommended Posts

Odesláno

Caute,

prosim Vas neviete mi povedat ake je zapojenie 4-pinoveho konektora na ovladanie okien zadnych dveri na 407-ke? Konkretne by som potreboval vediet na ktorych pinoch je zapojena LED, ktora sluzi na podsvietenie toho ovladaca stahovania okien.

Dakujem

Odesláno
Původně zaslal: HonzaZ

Pin 2 napájení LED, pin 5 kostra.

Tak teraz nechapem. Ten konektor ma iba 4 piny zapojene. A to 2 z nich idu zelene kable a 2 z nich su biele. Aky potom pin 5 myslis? Pri merani na konektore som zistil, ze iba jeden z nich je +12V a zvysne 3 su GND. Mozes mi to prosim Ta vysvetlit, resp. popisat na obrazku ake je cislovanie toho konektora?

Diky

Odesláno
Původně zaslal: djbrano

Původně zaslal: HonzaZ

Pin 2 napájení LED, pin 5 kostra.

Tak teraz nechapem. Ten konektor ma iba 4 piny zapojene. A to 2 z nich idu zelene kable a 2 z nich su biele. Aky potom pin 5 myslis? Pri merani na konektore som zistil, ze iba jeden z nich je +12V a zvysne 3 su GND. Mozes mi to prosim Ta vysvetlit, resp. popisat na obrazku ake je cislovanie toho konektora?

Diky

OK, uz som to nasiel, moja posledna otazka je ci by som na tieto piny mohol pripojit dalsiu LED. Nepoznas ake je dalej zapojenie tejto vetvy? Po pripojeni dalsej LED na tieto piny nemozem tam nieco odpalit??

Diky

Odesláno

Diky Honza za schemu, presne to som potreboval. A myslis si zeby som na tieto piny mohol pripojit aj elektroniku, ktora ma vacsi prudovy odber ako 1 LED dioda? Aka max. hodnota prudoveho odberu by sa dala dostat z tychto pinov 2 a 5?

Diky

Odesláno

Tak to ti nepovím. Pin 5 je kostra, takže proudová zatižitelnost je daná jenom průřezem vodiče, ale z toho pinu 2 to jde do elektroniky BSI a jaká je tam proudová zatižitelnost to je ve hvězdách. Sorry, ale nevím. Co z toho chceš tahat?

[upravil dne 15/5/10 HonzaZ]

Odesláno

V podstate chcem na to pripojit 1 dualny komparator LM393 ktory podla referencneho napatia 5V vytvoreneho zo stabilizatora 78L05 bude na vystupe spinat LED. Netusim ake to zapojenie moze mat cele spotrebu, ale urcite nebude nejak velka... A taketo zapojenie by som chcel dat do vsetkych 4 dveri. Bojim sa len, ze ked nahodou by som tento odber presiahol, tak ze by mohlo nieco v BSI oddist, a to by som nebol velmi rad.. aspon teda podla mna, netusim ako to je realne, mozno je to nejako v BSI chranene. Nevies ako to je v skutocnosti??? Co by sa mohlo stat? Ale predpokladam, ze ked je z pinu 2 privedene este cez ochranny odpor na LED, tak by som sa nemal coho asi bat,vsak?

Diiky, cau...

[upravil dne 16/5/10 djbrano]

Odesláno
Původně zaslal: Přema

Asi si rád že ti fungují zadní okna že?????:mrk:mrk:mrk....Když vypneš na ovladači u řidiče ovládání zadních oken tak zhasne i osvětlení tlačítka(dioda)

Ale ja Prema nechcem nic vypinat, iba vyuzit napajanie tej LED co podsvecuje ovladanie okien aj na iny ucel. A neviem ci tym nieco nedodrbem... :myslim

Uz som vyskusal na tie piny 2 a 5 pripojit LED cez 1k odpor a ide vsetko bez problemov...

[upravil dne 16/5/10 djbrano]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...