Ferry Odesláno 14. květen 2010 Odesláno 14. květen 2010 co jsem meril vykon na brzde, tak je tam pokles asi 4Kw ( vyrobcem udavany vykon je 81KW, po 300tis km na benzin namerili cca 76 a na LPG 72) ale je to v realu neznatelne, znat je to akorat v penezence a to kladne jinak maximalni rychlost co jsem z toho na LPG dostal v jednom cloveku po dalnici v noci dle GPS 215kmh zatim se mi to nepodarilo od te doby zopakovat (taky uz je to dalsich 65tis najetych km zpatky ) ted uz max tak 205 Citovat
Ferry Odesláno 14. květen 2010 Odesláno 14. květen 2010 Původně zaslal: pastorek Pri ňom je jedno aké má auto, v autoelektrike (a nielen v nej) je doma. to diky za poklonu ale nech na hlave treba v dieslech pokulhavam, o tech toho moc nevim a o novejsich peugeotech taky moc ne, mam dobre prolezlou akorat tu 406 stary model a to hlavne diky tomu, ze s jednou jezdim a druhou jsem rozebral do posledniho sroubku na dily jinak bych vedel uplny prd Citovat
punisher3 Odesláno 14. květen 2010 Autor Odesláno 14. květen 2010 este otazka nevies o takej pristrojovke na moju 406? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.