Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Tak auto, výbavu a motor jsem vybíral já a barvu vybírala přítelkyně. :D

Jak jsem psal 1.6 THP MAN, premium pack, 7 míst, přední + zadní park. asistent, Wip Nav, Xenony. Barva černá perla nera (budou služby na mytí).

Zkoušel jsem si samozřejmě taky 2.0 HDI a byl jsem z motoru nadšenej, jak jízda, tak projev motoru v interiéru. Ale motor se v mrazu pořádně neohřál ani po 15 km, což je moje nejčastější přepravní vzdálenost. A sem prostě asi na benzín.

Odesláno

Nafta je dobrá na spotřebu a motor má silnější a lepší setrvačnost, jestli to tak můž nazvat. Ale nic dalšího mě samotnýho o naftě nepřesvědčilo... benzín je benzín...:D

Odesláno

Když jsme měli předváděčku, tak se nám sešly u sebe zrovna černá s bílou a takhle to dopadlo. Černá a bílá sanitka.:D Já sem osobně chtěl tu krásnou bledě modrou, ale jak říkám, privilegium vybrat barvu jsem nechal na přítelkyni. Ale černá se mi taky samozřejmě moc líbí, jinak by ani přes to privilegium neprošla.;)

Odesláno

vitam te pepe... K mojeauto. Ja tam recenzi mel, na 5008 ale par tydnech jsem to mazl. Je to tam velice, jak to ricu, je to tam na houno. Kazdy jen hodi body. Jsem tam dal jednomu debilovi 8 bodu z 10 za celkovy vzhled auta a me hned hodil na Hatelist, plus \'obodoval\' me auto a jeste obvinil z nejakeho uceloveho bodovani...no hnus... Tu mi to pride normal...bez zavisti. Jinak cerna je super barva, mel jsem ji na predchozim aute tak ted uz jsem nad ni neuvazoval. Ale v kazdem pripade TOMU autu slusi.

Termin dodani duben??? 4 a pul mesice? To je na peugeoty ceka tak dlouho? Mas tam neco special?

2 peter. Tesim se na ty tve ipody! ! !

Odesláno

Se dívám, že na bílé nevyniknou tolik ty chromované doplňky, ale je fakt, že to musíš pořád mýt :bojim Tak o příští barvě budu zase uvažovat. Až budu kupovat toho hybrida ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...