elton Odesláno 12. prosinec 2010 Odesláno 12. prosinec 2010 Jinak PEEPEE vítej v klubu:papa A jakou budeš mít výbavu, barvu atd. Citovat
PEEPEE Odesláno 12. prosinec 2010 Odesláno 12. prosinec 2010 Tak auto, výbavu a motor jsem vybíral já a barvu vybírala přítelkyně. Jak jsem psal 1.6 THP MAN, premium pack, 7 míst, přední + zadní park. asistent, Wip Nav, Xenony. Barva černá perla nera (budou služby na mytí). Zkoušel jsem si samozřejmě taky 2.0 HDI a byl jsem z motoru nadšenej, jak jízda, tak projev motoru v interiéru. Ale motor se v mrazu pořádně neohřál ani po 15 km, což je moje nejčastější přepravní vzdálenost. A sem prostě asi na benzín. Citovat
Přema Odesláno 12. prosinec 2010 Odesláno 12. prosinec 2010 Dobrá volba.......skoro přesně podle mého gusta.....jen až na ten motor..... nafta je nafta Citovat
PEEPEE Odesláno 12. prosinec 2010 Odesláno 12. prosinec 2010 Nafta je dobrá na spotřebu a motor má silnější a lepší setrvačnost, jestli to tak můž nazvat. Ale nic dalšího mě samotnýho o naftě nepřesvědčilo... benzín je benzín... Citovat
Šalda Odesláno 12. prosinec 2010 Odesláno 12. prosinec 2010 Černá barva se mě moc nelíbí, raději bych volil bílou:D Citovat
Šalda Odesláno 12. prosinec 2010 Odesláno 12. prosinec 2010 Vyjímečně jsem to nepsal proto, abych Přemu nas...., ale je to prostě pravda:D:D Citovat
PEEPEE Odesláno 12. prosinec 2010 Odesláno 12. prosinec 2010 Když jsme měli předváděčku, tak se nám sešly u sebe zrovna černá s bílou a takhle to dopadlo. Černá a bílá sanitka. Já sem osobně chtěl tu krásnou bledě modrou, ale jak říkám, privilegium vybrat barvu jsem nechal na přítelkyni. Ale černá se mi taky samozřejmě moc líbí, jinak by ani přes to privilegium neprošla. Citovat
elton Odesláno 12. prosinec 2010 Odesláno 12. prosinec 2010 Černá není sanitka, ale pohřebák. O pár stránek na zpět to je rozebráno:aut Citovat
PEEPEE Odesláno 12. prosinec 2010 Odesláno 12. prosinec 2010 To vím, já budu mit právě tu černou sanitku, co krade večer na ulici zlobivý děti. [upravil dne 12/12/10 20:08 PEEPEE] Citovat
vd1 Odesláno 12. prosinec 2010 Odesláno 12. prosinec 2010 to si tu nikto nevybral vapor grey ako ja? 15. 12. má byť vo výrobe a medzi sviatkami doma. Citovat
Přema Odesláno 12. prosinec 2010 Odesláno 12. prosinec 2010 Vyjímečně jsem to nepsal proto, abych Přemu nas...., ale je to prostě pravda:D:D No abys ses ty tady nepřidal..... Citovat
antired Odesláno 12. prosinec 2010 Odesláno 12. prosinec 2010 vitam te pepe... K mojeauto. Ja tam recenzi mel, na 5008 ale par tydnech jsem to mazl. Je to tam velice, jak to ricu, je to tam na houno. Kazdy jen hodi body. Jsem tam dal jednomu debilovi 8 bodu z 10 za celkovy vzhled auta a me hned hodil na Hatelist, plus \'obodoval\' me auto a jeste obvinil z nejakeho uceloveho bodovani...no hnus... Tu mi to pride normal...bez zavisti. Jinak cerna je super barva, mel jsem ji na predchozim aute tak ted uz jsem nad ni neuvazoval. Ale v kazdem pripade TOMU autu slusi. Termin dodani duben??? 4 a pul mesice? To je na peugeoty ceka tak dlouho? Mas tam neco special? 2 peter. Tesim se na ty tve ipody! ! ! Citovat
jjxing Odesláno 12. prosinec 2010 Odesláno 12. prosinec 2010 Černá je super. A jelikož má Elton auto venku, tak jej ráno nenajde V tom sněhu ráno nerozpozná kupu sněhu od svého \"miláčka\" Citovat
elton Odesláno 12. prosinec 2010 Odesláno 12. prosinec 2010 Hlavně tam není taková sranda jako tady:aut Citovat
elton Odesláno 12. prosinec 2010 Odesláno 12. prosinec 2010 JJxing, tak tohle jsem už dneska řešil, že ráno to bude jedno velké iglů. Citovat
jjxing Odesláno 12. prosinec 2010 Odesláno 12. prosinec 2010 Iglu a bez práce, no co si více přát Citovat
jjxing Odesláno 12. prosinec 2010 Odesláno 12. prosinec 2010 Se dívám, že na bílé nevyniknou tolik ty chromované doplňky, ale je fakt, že to musíš pořád mýt Tak o příští barvě budu zase uvažovat. Až budu kupovat toho hybrida Citovat
jjxing Odesláno 12. prosinec 2010 Odesláno 12. prosinec 2010 Sem ti říkal že si máš postavit garáž , pak je ti jedno jakou máš barvu . ALe jinak pěkné Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.