Guest peter68 Odesláno 24. listopad 2010 Odesláno 24. listopad 2010 nicmene mne ta problematika celkem zaujala, tak budu studovat na webu trochu teorie ... Citovat
Guest peter68 Odesláno 24. listopad 2010 Odesláno 24. listopad 2010 P607Olda: nikdy jsem nebyl pritomen zadneho servisniho zasahu.... neumim odpovedet [upravil dne 24/11/10 20:15 peter68] Citovat
Guest peter68 Odesláno 24. listopad 2010 Odesláno 24. listopad 2010 pro mne bylo auto de teto doby vzdy spotrebni predmet. nejake kutilstvi mne nebralo. ale jak jsem psal vyse, asi budu muset u teto znacky, resp. prodejce trochu vice zorientovat v teorii i praxi v konstrukci a servisovani automobilu ... Citovat
Pe.Tr Odesláno 24. listopad 2010 Odesláno 24. listopad 2010 oldo na 5008 jsou středové díry . jinak pro all , na klubu je aktualně reglejch 15 5008ček http://www.peugeot-club.com/index.php?co=club/seznam Citovat
elton Odesláno 24. listopad 2010 Odesláno 24. listopad 2010 Jenom Martys je tam dvakrát. Takže 17 5008miček. Ale ne každý tu něco napsal. Citovat
elton Odesláno 24. listopad 2010 Odesláno 24. listopad 2010 teď jsem si všiml, že i Bek Michal je registrován 2x. takže 16. Citovat
Guest peter68 Odesláno 24. listopad 2010 Odesláno 24. listopad 2010 jo a bylby je ze s autem jezdili zrovna servisaci, kdyz bylo na tachometru 5008 km. chtel jsem si to na pamatku vyfotit ... Citovat
Guest peter68 Odesláno 24. listopad 2010 Odesláno 24. listopad 2010 a malinko mi dnes uspinili tapacirung Citovat
Guest peter68 Odesláno 24. listopad 2010 Odesláno 24. listopad 2010 jinak co se tyka tech ipodu, frezari i elektrikari maji skluz. toz zatim cekam. do srazu bych to chtel mit hotovy. doufam, ze nedopadnu jak s tim kmitanim ... a tesime se na ten ROMsteak [upravil dne 24/11/10 20:59 peter68] Citovat
antired Odesláno 24. listopad 2010 Odesláno 24. listopad 2010 nu tak super !!!! blahopreji peter! nejak se to ale prehodilo na me:(:(:( Dnes jsem si vsim ze mi zacal nejak brucet ventilator.... ten vnitri .... dam otacky vic... nebo klima je zvedne vys a bruci jak medved... ze ja debil slysim kazde vrzani, skripani a bruceni chjo.... Kdyz si predstavim ze budou muset rozvrtat elou palubku tak mam strach. Neprijemne si to predstavit. Nejake napady ? Uz to nekdo zazil na pazoutech?:(:(:( Citovat
elton Odesláno 24. listopad 2010 Odesláno 24. listopad 2010 jak bzučí, jako že něco dře? A bzučí to celou dobu, nebo po chvíli přestane? Citovat
antired Odesláno 24. listopad 2010 Odesláno 24. listopad 2010 bruci, neprestane.... ne tak ze by o neco drhl to ne... spise jak bruci el motor kdyz mu uberes napeti... a zda se mi ze chyta palubka i mirne vibrace, asi petrovo kmitani , no ale vazne... je to slysytelne ve vyssich otackach ventilatoru. Ale je to takove nizka neprijemna frekfence... nu nic...pockam jestli se to nezhorsi vic a zajedu s tim... Uz se tesim az budou rikat \"hmm ale my to bruceni neslysime\":( Citovat
Guest peter68 Odesláno 24. listopad 2010 Odesláno 24. listopad 2010 ... ze ja debil slysim kazde vrzani, skripani a bruceni chjo... ja ti uplne rozumim. musel jsem u tech slunecnich bryli co nosim v drzaku, kapnout trochu silikonu na ty plastove \"bazmeky\" co dosedaji na nos. ony jsou nasazeny na kovovove trny ramu s vuli aby se prizpusobili nosu. jenze ja jsem je proste slysel jak drncaji .... panove, ale tohle by se nam nestalo ve skode 105, kterou mel muj tata. tam krome motoru nebylo slyset vubec ale vubec nic :D:D no, nicmene at se ti to podari nejako vyresit. k tve plne spokojenosti. [upravil dne 24/11/10 22:05 peter68] Citovat
cmelak Odesláno 24. listopad 2010 Odesláno 24. listopad 2010 Ahojte, Tak jsem včera pokřtil krasavce:( Čumím někam dolů, vteřina nepozornosti a nedobrzdím před přechodem... No jo, chybami se člověk učí. Takže po měsíci od novoty rozbitý předek. Nárazník, spoiler, prasklý pravý přední blatník (mimochodem jsou z plastu, dost překvapení, už jste si toho všimli?) a pravé světlo taky vyskočilo (asi ulomené držáky). Do servisu to hodím až v pondělí, potřebuji o víkendu jezdit... No, takže tak, taková malá pusa na zadek superba:( H. Citovat
antired Odesláno 25. listopad 2010 Odesláno 25. listopad 2010 a jejda... To je mnohem horsi nez brucici ventilator. soucitim s tebou (a ridicem superbu ) Citovat
P607Olda Odesláno 25. listopad 2010 Odesláno 25. listopad 2010 Se středovou dírou by mělo být vyvážení OK, hodí to na odpružený kužel a vystředí se to. Horší bývá, když nějaký poctivec chce použít hlavu se šrouby. Tam bývá nepřesnost v nastavení šroubů a taky mezi šroubem a dírou je vůle. Mělo by se to dotahovat nějak křížem... no prostě věda. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.