Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
No další takový:D Otázka: jak často ji používáš?

Teď ohne hýždě - používáme ji opravdu pořád, jsme z ní opravdu nadšení. Zatahujeme ji jen při opravdu opravdu prudkém slunci, ale rozhodně je víc času střecha otevřená než zatažená. Pořídil bych si ji rozhodně znovu...

jl

Odesláno

jj zvědavost je mé druhé jméno....ale to nic, z toho si nic nedělej, nikdo nejsme dokonalej...já kupříkladu vím, že mě k dokonalosti chybí jen 2 věci: Peugeot 5008 a trocha sebevědomí :D

ale teď vážně....díky za názory a já se případně ještě na něco zeptám až mi něco nebude jasný....Ahoj všem

Odesláno

Reservo neboj seběvědomí ti vzroste jak budeš mít Peugeota. Třeba já od té doby co je mám, jsem hrozně namyšlenej:D:D:D:D:D:D:D

Odesláno
Nic neohnu a jsem rád, že ji nemám a furt to neřešte:P

...se sebe musím zastat...:D

Já neřeším, že nemáš prosklenou střechu - je to přece tvoje auto, si s ním dělej co uznáš za vhodné a bude to pokud možno v mezích právních předpisů. Já jen odpovídal na tvou otázku stran používání střechy... Jsem ti už jednou slíbil, že si z tebe nebudu dělat srandu kvůli střeše a snažím se to dodržovat... I když je to někdy těžké, těžké...:mrk

jl

Odesláno

...sám si těžko poplkám - jdu ulovit psa - zítra má výstavu, tak by možná mohl proběhnout vanou - zahnat slepice, přivřít včely, pokochat se měsíčním odrazem na zadním skle P5008 a spát... Není nad romantiku na venkově...:D:D:D

Dobrou...

jl

Odesláno

Já skleněnou střechu nemám a ani bych ji nechtěl :)

btw: 1,6hdi je v pohodě, budu to opakovat stále a dokola že v tom vozím zboží, až 800kg :)) a jede to fajnove. Naposledy jsem v tom vezl 400kg hydroizolací z německa a jel sem 180 az 200 po německu celkem vklidu. Můžu klidně svézt, už je zajetá a jede dobře :)

Odesláno

Pre Reserved-a

Keď sme doma vyberali medzi 1,6 Hdi alebo 2,0 Hdi, vyhrál to dvojliter - kto by nechcel o 40 koní viac :D. O benzíne sme neuvažovali, aj keď do teraz som jazdil len na benzínových autách. Keď sme prišli do Peugeotu, zistili sme že dvojlitre boli komplet vypredané a tak nám bola ponúknutá tá istá výbava ale 1,6 Hdi (samozrejme skladové s najazdenými 8 km za podľa mňa veľmi dobrú cenu). Skúšobná jazda dopadla dobre - predvadzačka s tým istým motorom bola svižná a tak sme to vzali.

Po necelých 10.000 km môžem povedať že ma ten motor prekvapil a som naozaj spokojný. Boli sme s tým v lete v HR, a každé cca 2 týždne ideme cez Čertovicu (1.250 m.n.m), alebo Donovaly (980 m.n.m) a nie je problém. Tá 6-tka ťahá bez problémov aj do kopcov a veľa krát ma skôr obmedzujú prudšie zakruty alebo dobehnutie nejakého kamiónu. Jasné že 2,0 musí mať lepší ťah, ale ja som naozaj spokojný. Čo ja viem 1,6 je lepšia do mesta práve pre to, že sa skôr zohreje. A tá spotreba je tiež myslím že OK - viď nižšie.

Ohľadom zimnej prevádzky neviem nič, lebo my sme to kupovali tento rok v mesiaci apríl.

No a presklená strecha - pri kúpe auta bola jednou z podmienok a sme radi že ju máme. Zaťahujeme ju len ak slnko prudko svieti do auta a mala dcérka na zadnom sedadle nič nevidí - ale to je vec názoru či ju chceš alebo nie.

Povoziť ťa asi nepovozím ako cartmen, iba ak prídeš do Zvolena :aut

Odesláno

1,6 HDi, 2-tronic automat, spotřeba kolem 5 litrů. Je to maličkost, ale potěší.

2-tronic má prodlevu při řazení, asi jako manuální řazení, ale jsem velmi spokojen a manuál bych už nechtěl.

Síla motoru je dostatečná.

Ovladače pod volantem hodnotím líp, než na volantu. Kolega má 4007 s ovladači na volantu a před zmáčknutím tlačítka se musí vždycky podívat. Pod volantem je ovládám naprosto intuitivně.

Jsou tam hierarchicky rozdělené úrovně - nejvyšší ovládáš točítkem, střední tlačítky shora a zdola, nižší tlačítky zezadu a je tam ještě nejvíce intuitivní tlačítko zboku, tam se potvrzuje základní funkce, např. Zapni/vypni tempomat, přijmi telefonní hovor.

Mně se líbí, že i v nejnižší výbavě bez příplatku mám Bluetooth telefonování a přehrávání hudby z telefonu.

[upravil dne 9.10.2011 06:33 od P607Olda]

Odesláno

Páčky pod volantem bych řekl, že je to nejlepší co může být. Na ovládání všeho na volantu jsem si za 3 roky co jsem mel OII nezvykl. Tohle co měl a má peugeot je prostě super. Uvedu malý příklad... ať se točí volantem jak chce tak je ovladač pořád na stejném místě, vždy dostupný. U ovládání na volantu stačí volant natočit o 180 a vše je opačně :), takže rychle zareagovat a provést cokoliv s tím dálkovým ovládám někde v zatáčnách je uplně na ho**. Ovládání na volantu je možná pěkné na pohled, ale v praxi úplně na nic.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...