Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Předběžný termín? 26.5 jdu otestovat tu benzinovou 5008 a pak uvidíme. Dneska jsem měl prý vážné zájemce na ten byt co prodávám. Tak možná hned objednám ( už se nemůžu dočkat ) Tak pracuj pilně a já jdu projít s malou na zahrádku.:papa

Odesláno

Ty máš času,ja jdu až na půl čtvrtou a ve čtyři 508 sw. Ale tu 508 sw jen ze zvědavosti :D Pořád si nejsem jist s tím motorem? Tak zatím zdarec, večer to tu prolezu:mrk

• O 2 týdny později...
Odesláno

Jezdím, nepíšu.

Ale tak něco víc:

Užívám si automatickou převodovku a nízkou spotřebu (5,2 průměr za 10 t. km), užívám si pohodlné nastupování, dobrý výhled, velký kufr...

Ještě zopakuji svoje dřívější:

Peugeot je jako hezká žena - má svoje nálady, ale stojí to za to.

Odesláno
..tak se mi zdá, že všichni peugeoťáci vymřeli, fórum umlklo... :papa

...já jsem pořád věrný, jen stíhám tak akorát číst - a není většinou co dodat... Tak nějak mi otrávil Polda607 svou militantností ve vztahu k ostatním značkám mimo Peugeot a vzal mi náladu přispívat do diskuzí, ale jinak stále sleduji dění... Taky hlásím další přírůstek do rodiny 5008-ček - kamarádka byla z té naší tak nadšená, až už se měsíc vozí ve své vlastní... Jen má problémy s logováním telefonu na HF - má telefon se Symbianem - mám pocit Nokii C5 - nemá k tomu někdo nějakou radu?

jl

Odesláno

Můj vztah k ostatním značkám je taky trošku militantní, teda jen k těm koncernovým. Jinak mám nokii taky se symbiantem a taky někdy zazlobí připojení, nevím proč.:myslim

Odesláno

Můj vztah ke koncernovým značkám je také mírně militantní - ale to není důvod, abych se díval skrz prsty na jejich uživatele (notabene když jsem shodou náhod jedním z nich :roll ), natož abych je nutil mlčet, že nemají co mluvit když se baví dospělí...

Nejde jí třeba stáhnout seznam kontaktů do HF, mojí ženě u Symbianu v SE se zase neukládají volaná čísla - nemůže listovat v historii hovorů, občas nejde přijmout nebo ukončit hovor tlačítkem pod volantem atd... Řešil to někdo třeba na servisu? Nikde v návodu není poznámka, že by to se Symbianem nemělo fungovat - já za to ještě platil peníze (teď už je HF mám pocit v ceně) - tak chci, aby to fungovalo...

jl

Odesláno
Nějak se všichni stratili, JJxing, Peter, Cogina a další. To je škoda:(:(:(

ja jsem tu!!!

skoda ze peter68 tu neni... by me zajimalo jak dopadly jeho ipady vestavene v palubce a pridavne topeni, extra baterie a vubec prispusobeni 5008 ke kempovani... skoda:(

Odesláno
Můj vztah ke koncernovým značkám je také mírně militantní - ale to není důvod, abych se díval skrz prsty na jejich uživatele (notabene když jsem shodou náhod jedním z nich :roll ), natož abych je nutil mlčet, že nemají co mluvit když se baví dospělí...

Nejde jí třeba stáhnout seznam kontaktů do HF, mojí ženě u Symbianu v SE se zase neukládají volaná čísla - nemůže listovat v historii hovorů, občas nejde přijmout nebo ukončit hovor tlačítkem pod volantem atd... Řešil to někdo třeba na servisu? Nikde v návodu není poznámka, že by to se Symbianem nemělo fungovat - já za to ještě platil peníze (teď už je HF mám pocit v ceně) - tak chci, aby to fungovalo...

jl

u me symbian v nokii 5800 a vse oukidouki...
Odesláno

ahoj vsichni po dlouhe dobe, zdravim eltona a antireda :papa

antired: ipody se stale resi, ve ctvrtek to vypadalo, ze to budu mit za sebou, nicmene ta ridici jednotka, kterou mi stavi jeden chlapek si zatim nerozumi s tema ipodama (resime \"probuzeni\" ipodu a prepinani USB napajeni tak, aby se dali ipody synchronizovat s notasem v aute a ja je nemusel vyndavat)

co se tyka ostatnich veci, jako nezavisleho topeni, musel jsem trochu prekopat prioroty, jelikoz jsme koupili stary karavan, ktery ted prestavuju. mel by byt hotov jiz tento vikend. az se opet trochu financne posbiram, budu pokracovat na pettisicosme ..

nejake foto z prestavby karavanu je tady

http://gallery.me.com/bluemedia#100046

abys pochopil casovou postupnost - nejdriv byly zdi \"drevene\" pak cerne (variopaint) a ted jsou uz finalne modre dle prani me polovicky

vypada, ze pristi tyden uz budu mit vice volneho casu a navic i internet na cesty tak snad budu jiz casteji tady na foru

[upravil dne 17/5/11 09:12 peter68]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...