Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Nikol, ze Zlína není Elton, ale já, pokud je to tak myšlené. Ale pochazím od Opavy. Lešná se rozmáhá a proto přitahuje stále více lidí. Plná parkoviště jsou tam skoro pořád...;)

Odesláno

Ten Zlín je myšlený na tebe (Elton je s Krnova) A odkud pocházíš? Kousek od Opavy?

Teď jsem si toho všiml,tak bouráš a proto ta helma:D

[upravil dne 30.4.2011 19:51 nikol]

Odesláno

Teda čumim,tolik lidí od Opavy:),i já,konkrétně vesnička Hlavnice je rodiště mého otce a já se tam zamlada něco najezdil.

Test super,zavřel jsem hubu bráchovi,který stále machruje,že Verso je lepší.

Vatsu-nehodil by si někam,třeba do nového vlákna trochu popis cesty,kam kouknout,kde přespat,co ochutnat?Za měsíc tuhle trasu pojedeme karavanem s motorkama a každá rada dobrá.

Odesláno

Za láskou a vlastně i za prací, protože tu v Ostroji jsem musel opustit kvůli přestěhování. A manželka se mi odměnila tak, že mi dala 3 syny abych tady mohl rozmnožit příjmení, které tady není, kdežto na opavsku je celkem hojné.;)

Jinak tady ve Zlíně vídávám už tři 5008. Začínají se množit. Jaro je tu...:aut

Odesláno
O tom se tady snad nebudeme přít,děkuji,že jsem vyhrál,a nejhezčí mám jááááá:papa.

Jedna otázka-zkusili jste někdo lehat na položený sedačky-myslim tím jestli ty krytky unesou člověka,kdyby chtěl přespat v autě?

Já sem v tom spal a dobrý, ale to je prd. Vezl jsem v tom plnej kufr (teda spíš celý auto) stavební chemie v plechovejch kyblikách a vydrželo to. A pak asi 600kg asfaltových izolací....tak je to snad pevny.

Odesláno
Tak mě docela zklamaly xenony na 5008. Byli jsme se už za tmy u prodejce projet s 508SW i 5008, a ty xenony na 508SW šajní mnohem, mnohem víc. A mají takový bělejší světlo... úplně jiná liga. Skoro se mi nechtělo po jízdě tou 508SW věřit, že ta 5008 má v sobě taky xenony, ale prodejce tvrdil, že má ... Jak je to možné? Já myslela, že xenon je prostě xenon, ale on asi není xenoun jako xenoun...:)

Není xenon jako xenon. Míval jsem xenony v Oktávce z roku 2008 a ty svili luxusně, pak udělali facelift, a vloni jsem měl natačecí xenony v Oktavce 2010 a ty stály za starou bačkoru. Dokonce svítily hůř než moje NExenony teď v 5008. Takže o xenonech to není. :))

Odesláno
Tak nejpočetnější rodiště majitelů 5008 je asi Opava a jeho okolí:D:mrk:D

Nejpočetnější rodiště majitelů 5008 je samozřejmě naše firma :) máme hnedle 3 kousky (bílá, černá, Philae), pak jednu 508SW a jednu 508sedan :))

[upravil dne 1/5/11 19:13 cartmen]

Odesláno

Nu nevim, z toho pana testéra je až moc zřejmé, že má předem jasno, jak má ten test dopadnout (resp. jak si přeje, aby ten test dopadl ...). Podle mého názoru tedy...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...