Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Právě proto byla navigace to poslední,co bych si do auta přiobjednával:)Jeden z důvodů je to,že střídám auta a motorku,čili potřebuju přenosnou a hlavně srozumitelnou a to pro mně garmin je.

Odesláno

Ještě se chci vrátit ke stěračům.Včera jsem jel do matičky,počasí fakt paráda,sněžilo,pršelo prostě hrůza.Děsil jsem se tý automatiky,ale nemůžu si jí vynachválit,brala to s přehledem.Žádný pískání,žádný šmouhy,takže za jedna.

Odesláno

Jo\' není to špatné, jen někdy to na chvíli zrychlí, že bych čekal potopu a ono trochu prská. Vysvětluji si to tím, že se asi nějaká kapka trefí snímači přímo do čenichu....:myslim:D

Odesláno

Pokud ty navigace přehazuješ, tak je to jasné. Já zpočátku také váhal, zda do té navigace jít za těch 20 papíru. Manželke mě přemlouvala, že vypadá hezky, ať ji objednáme. A z odstupem času musím uznat, že je to paráda. Vše je přehlednější a interier s ní vypadá honosněji.:super:super:super

Odesláno

No auto bez navi bych už nechtěl. To, že je v autě pořád přivená je bomba. Když jsem měl přenosnou, tak jsem ji věčně zapomínal doma. Jenom jsem si mě radši místo dvdpacku připlatit za Wipcom, ta je daleko lepší.

Odesláno

Při mém jezdění navigaci většinou nepotřebuju a když jedem náhodou třeba na výlet někam, kde to neznám, stačí mi bohatě ta v mobilu. Takže těch 20 tis. docela rád ušetřím.

Docela rád bych věděl, jaký je na 5008 rozdíl v jízdních vlastnostech na 17\" a 16\" kolech.

[upravil dne 19/3/11 20:40 toomovich]

Odesláno
Při mém jezdění navigaci většinou nepotřebuju a když jedem náhodou třeba na výlet někam, kde to neznám, stačí mi bohatě ta v mobilu. Takže těch 20 tis. docela rád ušetřím.

nu ono to neni jen o te navi... zjiskas velky prehledny displej pro pc, radio, cd, telefon a vsechny ostatni funkce... ja to beru tak, ze jsem si koupil za 20tis prehlednejsi ovladani auta a ta navi je tam jako prjemny bonus.:D

Odesláno

Docela rád bych věděl, jaký je na 5008 rozdíl v jízdních vlastnostech na 17\" a 16\" kolech.

mam 17 letni na zimu 16, rozdil jsem nezaznamenal....

Odesláno

Na 17\" máš trošku vyžší spotřebu a lépe určitě sedí:P

Odesláno

Na 17\" máš trošku vyžší spotřebu a lépe určitě sedí:P

to je mozne, jen jsem to nezaznamenal.... :P

Odesláno

to toomovich Jestli ti jde o komfort ježdění,tak mám 17. a nemusíš se vůbec bát,Naprosto s přehledem i ve městě.

Do 16.tek bych šel jen v případě,že potřebuješ šetřit.Nekoukal jsem jaký rozměr gum jsou ty 16.,ale když jsem sháněl zimáky 17.tak mi bylo řečeno,že tento rozměr není zrovna běžný.

[upravil dne 19/3/11 21:07 rick]

Odesláno

nu ono to neni jen o te navi... zjiskas velky prehledny displej pro pc, radio, cd, telefon a vsechny ostatni funkce... ja to beru tak, ze jsem si koupil za 20tis prehlednejsi ovladani auta a ta navi je tam jako prjemny bonus.:D

No, když to píšeš takhle, budu o tom přece jen ještě přemýšlet :)

Odesláno

Já je sháněl začátkem února u uspěl jsem po hodně dl.hledání.Teda nechtěl jsem dát za gumu 7 táců,takže jsem kupoval Nokiany za 4000 a když mi je nazouval servisák tak mi tohle tvrdil a hlavně že v únoru už naskladňujou letní.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...