rick Odesláno 17. duben 2011 Odesláno 17. duben 2011 Před startem bych to tipoval na čerpadlo. Citovat
cartmen Odesláno 17. duben 2011 Odesláno 17. duben 2011 Ja nevím, ja otočím klíčkem a začne dunět hip-hop ) Tak jsme dneska společně oslavili 5000km. Zatím supr, akorát se mi nějak vysypalo posouvaní levé zadní sedačky když jsem v tom vezl hafo kilo stavebni chemie Citovat
Vatsug Odesláno 17. duben 2011 Odesláno 17. duben 2011 Také se mi v tom při zapnutí ozývají nějaké zvuky a i dost dlouho po vypnutí motoru. To víš je to složitý mechanismus a potřebuje se naladit jak stradivárky, aby pak měl ten správný zvuk. :D:D Buď v klidu a nechej ho, ať se ladí.....:aut:aut Citovat
Speedy5008 Odesláno 17. duben 2011 Odesláno 17. duben 2011 Toto sa mi spravilo na volante :-o Citovat
Svalenka Odesláno 18. duben 2011 Odesláno 18. duben 2011 Kdo si chce zopakovat němčinu,nebo googlovat http://www.peugeotboard.de/peugeotforum/f/68/peugeot-5008.html Tak jsem tam jukla. Koukněte na tohle Tedy tenhle člověk ten si to docela dal. Kdy mu to auto vyráběli? V pátek v podvečer, jako poslední, než měli padla ... A už při tom trochu popíjeli. To je peklo. Ten pán asi ostře lituje, že si nekoupil něco jiného. Taky jste někdo měl s 5008 nějaké větší problémy a starosti??? Tohle by mě asi taky naštvalo. Citovat
elton Odesláno 18. duben 2011 Odesláno 18. duben 2011 To je úplně cizinsky:D něpanimaju. Jinak tu pár problému někdo měl, ale nebylo to nic strašného, já jsem zatím spokojen. Citovat
rick Odesláno 18. duben 2011 Odesláno 18. duben 2011 Pán si prostě stěžuje,že mu vrže celý auto- co se diví,na těch jejich strašnejch silnicích:D A ještě za to dal jednou tolik co já. Citovat
mrky Odesláno 18. duben 2011 Odesláno 18. duben 2011 To pískání je v poho,je to elektronika,po vyponutí motoru je ještě zaplá a trvá to asi pět minut,někdy méně,nu asi tak přibližně Citovat
mrky Odesláno 18. duben 2011 Odesláno 18. duben 2011 chlapi,jedu pomalu po hrbolech,mam lehce sklopené okénko a něco mi klepe na zadním levem kole,asi tak,jako bych měl plastový kýbl plnej plechů a ten rezonoval,,,m,á to někdo taky??? Citovat
cartmen Odesláno 19. duben 2011 Odesláno 19. duben 2011 chlapi,jedu pomalu po hrbolech,mam lehce sklopené okénko a něco mi klepe na zadním levem kole,asi tak,jako bych měl plastový kýbl plnej plechů a ten rezonoval,,,m,á to někdo taky??? Sklopené okénko?? Jsi si jistý že jedeš v Pežotu? Sklápěcí okna měl Citroen 2CV nebo Jeep Wrangler ) Citovat
Vatsug Odesláno 19. duben 2011 Odesláno 19. duben 2011 A ještě Škoda MB 1000:P:P:P Rachot u kol naštěstí nemám, ale u nás na valašsku je takový zvyk, že před svatbou se stěhuje věno nevěsty k ženichovi a veze se na voze tažené koňmi a za tím vozem je ještě přivázané harampádí, aby to dali na vesnici jasně najevo, co se děje. Nespletli si tvé auto s tím vozem?:aut:aut Ale Opočno je od Valachů dost daleko. Tak tomu teda nerozumím.:myslim:myslim Citovat
Vatsug Odesláno 19. duben 2011 Odesláno 19. duben 2011 V Německu mají zpoplatnit dálnice. V přepočtu asi 9 000,- ročně. Dobrá pálka, ale na to velké uzemí a to, že tam okresky skoro nemají, asi přiměřené. Citovat
cartmen Odesláno 19. duben 2011 Odesláno 19. duben 2011 V Německu mají zpoplatnit dálnice. V přepočtu asi 9 000,- ročně. Dobrá pálka, ale na to velké uzemí a to, že tam okresky skoro nemají, asi přiměřené. Ono to nebude tak horký, necháme se překvapit. Ona desetidenní dalniční známka v ČR za 10€, a roční za 50€ taky není málo. Na to, že tu máme prakticky jenom jednu dálnici a i ta je rozemletá jak tankodrom, tak je to trosku příliš. [upravil dne 19/4/11 13:45 cartmen] Citovat
Vatsug Odesláno 19. duben 2011 Odesláno 19. duben 2011 No hlásili to dnes v rádiu. Nějakých 365€, ale odkdy jsem nezaregistroval. Citovat
cartmen Odesláno 19. duben 2011 Odesláno 19. duben 2011 No hlásili to dnes v rádiu. Nějakých 365€, ale odkdy jsem nezaregistroval. Povídali, že mu hráli. Zagoogli a uvidíš sám, že to je jakási pracovní verze a těch je několik. Naše média mají ve zvyku lidi vyhecovat a strašit. Je to jejich styl. Citovat
mrky Odesláno 21. duben 2011 Odesláno 21. duben 2011 to je český národ,každého vyděsit a stresovat.už vim co tam mam za harampádí,je to v předním kole a je to brzdič a pěkně řinčí Citovat
cikorsky Odesláno 25. duben 2011 Odesláno 25. duben 2011 Ahojte 5008čkáři, už brzy se k vám připojím do klubu, ale už teď bych měl jednu otázku, která vyvstanula po tom, co známému o víkendu málem ukradli auto ve vedlejší ulici. Jaké zabezpečení své 5008čky používáte? Vystačíte si s alarmem nebo jste pridali něco navíc? Uvažuju o Zeder locku, ale nevím, jeslti ho dělají pro 5008. Budu rád, když poradíte - nic podobného jsem tu nenašel - tedy pokud jsme dobře hledal... Auto bude sice až za 2 měsíce, ale už to raději řeším v předstihu.... Díky... Citovat
radek76 Odesláno 25. duben 2011 Odesláno 25. duben 2011 Ahoj, já mám CONSTRUCT a leptaná skla... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.