Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ja nevím, ja otočím klíčkem a začne dunět hip-hop :)) Tak jsme dneska společně oslavili 5000km. Zatím supr, akorát se mi nějak vysypalo posouvaní levé zadní sedačky když jsem v tom vezl hafo kilo stavebni chemie :)

Odesláno

Také se mi v tom při zapnutí ozývají nějaké zvuky a i dost dlouho po vypnutí motoru. To víš je to složitý mechanismus a potřebuje se naladit jak stradivárky, aby pak měl ten správný zvuk. :D:D:D Buď v klidu a nechej ho, ať se ladí.....:aut:aut:aut

Odesláno
Kdo si chce zopakovat němčinu,nebo googlovat http://www.peugeotboard.de/peugeotforum/f/68/peugeot-5008.html

Tak jsem tam jukla. Koukněte na tohle

Tedy tenhle člověk ten si to docela dal. Kdy mu to auto vyráběli? V pátek v podvečer, jako poslední, než měli padla ... A už při tom trochu popíjeli. To je peklo. Ten pán asi ostře lituje, že si nekoupil něco jiného. Taky jste někdo měl s 5008 nějaké větší problémy a starosti??? Tohle by mě asi taky naštvalo.

Odesláno

To je úplně cizinsky:D něpanimaju. Jinak tu pár problému někdo měl, ale nebylo to nic strašného, já jsem zatím spokojen.

Odesláno

Pán si prostě stěžuje,že mu vrže celý auto- co se diví,na těch jejich strašnejch silnicích:D A ještě za to dal jednou tolik co já.

Odesláno

To pískání je v poho,je to elektronika,po vyponutí motoru je ještě zaplá a trvá to asi pět minut,někdy méně,nu asi tak přibližně

Odesláno

chlapi,jedu pomalu po hrbolech,mam lehce sklopené okénko a něco mi klepe na zadním levem kole,asi tak,jako bych měl plastový kýbl plnej plechů a ten rezonoval,,,m,á to někdo taky???

Odesláno
chlapi,jedu pomalu po hrbolech,mam lehce sklopené okénko a něco mi klepe na zadním levem kole,asi tak,jako bych měl plastový kýbl plnej plechů a ten rezonoval,,,m,á to někdo taky???

Sklopené okénko?? Jsi si jistý že jedeš v Pežotu? Sklápěcí okna měl Citroen 2CV nebo Jeep Wrangler :))

Odesláno

A ještě Škoda MB 1000:P:P:P

Rachot u kol naštěstí nemám, ale u nás na valašsku je takový zvyk, že před svatbou se stěhuje věno nevěsty k ženichovi a veze se na voze tažené koňmi a za tím vozem je ještě přivázané harampádí, aby to dali na vesnici jasně najevo, co se děje. Nespletli si tvé auto s tím vozem?:aut:aut:aut Ale Opočno je od Valachů dost daleko.:o Tak tomu teda nerozumím.:myslim:myslim:myslim

Odesláno

V Německu mají zpoplatnit dálnice. V přepočtu asi 9 000,- ročně. Dobrá pálka, ale na to velké uzemí a to, že tam okresky skoro nemají, asi přiměřené.;)

Odesláno
V Německu mají zpoplatnit dálnice. V přepočtu asi 9 000,- ročně. Dobrá pálka, ale na to velké uzemí a to, že tam okresky skoro nemají, asi přiměřené.;)

Ono to nebude tak horký, necháme se překvapit. Ona desetidenní dalniční známka v ČR za 10€, a roční za 50€ taky není málo. Na to, že tu máme prakticky jenom jednu dálnici a i ta je rozemletá jak tankodrom, tak je to trosku příliš.

[upravil dne 19/4/11 13:45 cartmen]

Odesláno
No hlásili to dnes v rádiu. Nějakých 365€, ale odkdy jsem nezaregistroval.

Povídali, že mu hráli. Zagoogli a uvidíš sám, že to je jakási pracovní verze a těch je několik. Naše média mají ve zvyku lidi vyhecovat a strašit. Je to jejich styl.

Odesláno

to je český národ,každého vyděsit a stresovat.už vim co tam mam za harampádí,je to v předním kole a je to brzdič a pěkně řinčí

Odesláno

Ahojte 5008čkáři, už brzy se k vám připojím do klubu, ale už teď bych měl jednu otázku, která vyvstanula po tom, co známému o víkendu málem ukradli auto ve vedlejší ulici.

Jaké zabezpečení své 5008čky používáte? Vystačíte si s alarmem nebo jste pridali něco navíc? Uvažuju o Zeder locku, ale nevím, jeslti ho dělají pro 5008.

Budu rád, když poradíte - nic podobného jsem tu nenašel - tedy pokud jsme dobře hledal... :)

Auto bude sice až za 2 měsíce, ale už to raději řeším v předstihu....

Díky...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...