Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Švagrová onehdy potřebovala odvézt z Hornbachu koberec. A ptala se mě, jestli se to vejde dovnitř, když je dlouhej 2,2 m - taková trapná a zbytečná otázka :D

[upravil dne 7/2/11 21:52 radek76]

Odesláno

To se nedivím :D. Tak příště hlavně pozor, ať to neodnese autíčko :papa. My zase jezdíme za Opavu, taky dobrý, ale řídí manžel, tak já jsem v klidu :P.

[upravil dne 7/2/11 21:58 cogina]

Odesláno

Hm, tak to je blbý. U nás ve Slaným na sídliště prý i propichují pneu tomu, kdo tam nebydlí. Naštěstí na sídlišti nebydlíme, tak je to v pohodě.

Odesláno
chlapi, nemate nekdo namontovany zasterky? Mirne me prekvapila cena vice nez 1 000,- za par! Za original. Mate zkusenosti s neorigo, existujou na 5008 nejake?

Tak jsem dneska koukal na moje autí a rozhodl jsem se, že do těch zástěrek půjdu taky... Ty prahy a boky fakt dost trpí, zvlášť teď, když jsou silnice posypaný všelijakým bordelem.

Akorát podle té minimální nabídky zástěrek na netu to vypadá na ty origo :myslim

Holt si budu muset zase jednou udělat radost ;):D

Odesláno

zástěrky recht,ale pak uvidite,co je to na tom autě za hnus

.Viděl jsem to u octávky a chtělo se mi fakt bl...nebot ty zástěrky jsou širší,než pneu,pak to vypadalo,jako by tam byli hubené kolečka

Odesláno

Ideální by bylo si někde nějakou 5008 se zástěrkama prohlídnout a pak se podle toho rozhodnout :D. Ale to mě asi nevyjde, když jich potkávám tak 3 - 5 za týden :roker

Moc nás není ;)

Odesláno

..tak v pondělí si konečně jedu pro autíčko, a abyste věděli bude to modrá Philae, aby jsem to tu konečně trošku rozředil. Už se na to těším, před týdnem jsem v tom jel na jeden vrz do Francie 1100km a super pohoda a místa mraky.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...