Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Tak tažné zařízení úspěšně namontováno. :D

Je to Galia, jak už tady psal chauffeur - cena včetně montáže 8676,- Kč :super

[upravil dne 4/2/11 18:45 radek76]

Ja mám tiež na autách Galiu, ale na 307 trocha blbne elektrika. Tam by som doporučil origo peugeot elektriku. Gáliácka elektrika je veľmi háklivá na správne ukostrenie.

Odesláno

Nechal jsem si je namontovat hned na nové. Je to drahé jak sviňa,ale nutno uznat, že sedí perfektně a neruší celkový dojem z auta.Nějaké obyčejné plajdáky by autu neslušely. Na 307 jsem je kupoval také origo za 1000,- a zdálo se mi to hodně. Bez zástěrek bych ale nejezdil. :bojim:bojim:bojim Prahy a boky auta dost trpí.......:(:(:(

Odesláno

Dneska jsem Bobkovy udělal radost. Nechal jsem převážit kolečka a vyměnit škaredé gumové ventilky za krásné chromované.

Odesláno

No to je fakt, čurbes dělají pěknej. Ale přad třema týdny jsem omylem půjčil na tři dny 5008mu ženušce a já jezdil sjejí 206kou. Pak mi uto vrací s větou, že svítí nějaká oranžová kontrolka ať se na to mrknu. Tak jsem jel natankovat a při té příležitosti nechám auto umýt. Po umytí si auto prohlížím a najednou jsem stuhnul, na dveřích čára přes 20cm a 0,5cm široká v liště. přijedu domů a ptám se \"zlatíčko, neotřela ses s autem o něco?\" a ona na to \"ano, trošinku, jak jsem vyjížděla z dvorku, ale nic tam nebylo\" Tak jsem ji řekl, já to auto umyl a je tam rýha a ona, že se aspoň nikomu nic nestalo.

Odesláno

Tak to gratuluju !!! :(

\"Hlavně, že se nikomu nic nestalo\" - to by se asi stalo něco mě :grr:grr:grr

Ale ta \"nějaká\" oranžová kontrolka mě taky svítí pokaždý, když do auta sedám poté, co s ním jezdila manželka :D:D:D

Odesláno

Škrábanec jsem trošku zaretušoval a domluvil si na jaro opravu. Jinak nechápu jak jezdí, protože minulej týden jsem ji potají měřil spotebu a jezdila za víc jak 8 litrů, nechápu a to prý jezdím jako čuně a nedostanu se na takovou spotřebu.

Odesláno

Tak se musím přihlásit do diskuse. Chlapi, mějte pochopení :D, čurbes mi v autě dělají děti :bacha i když fakt v autě NESMÍ jíst. Ale nevím, jak se jim to daří, že je vše okopané a pod nima bordel :o. Občas auto půjčím manželovi :mad: (když je teda doma) a čurbes mi teda nedělá. No, sice někdy jezdím jak prase - prý - :D, ale spotřebu máme 7,1. Máme? - Manža má, já to prý zvyšuju :D. Ale ještě jsem miláška neodřela, Sharana předtím jo, ale jen když jsme ho přivezli, tak se neuhnula garáž, no, stane se :papa. Hlavně že se nic nestalo, že jo. Jo, ještě občas byla promáčknutá značka vpředu - prostě to zábradlí před školkou nechtělo uhnout ;).

Odesláno

Pochopení mám. Ale jak to říct:myslim třeba 206ku mám od novoty a je omlácená jako blázen a já jsem žádnej škrábanec neudělal, ale za to vím kde je moje zlatíčko udělalo. Vždycky po návratu mi to hlásila:D

Odesláno
jezdila za víc jak 8 litrů, nechápu a to prý jezdím jako čuně

S dieslem je to docela výkon, o malinko víc projedu já v benzinu :D

cogina: vím, co děti v autě dovedou - mám dvě slečny na prvním stupni ZŠ ;), ale děti asi nenatahali metrák bláta pod volant (a to už nemluvím o cákancích od soli na palubce - možná, kdyby to byl kabriolet :D)

Ale abych nevypadal, jako nějakej nepřející blázen - zas to tak nehrotím, jak jsem psal, úklid auta příjemně uklidní nervy :D - navíc jsem včas koupil super gumový koberce - takže POHODA :D:D:D

Odesláno

Já bych se nejraději přezouvala, než vlezu do auta, to je děs. Taky máme gumový koberečky, ale to se mi zase nelíbí, protože jak jsou špinavý, tak vypadají hrozně. Už jsem chtěla koupit černý zátěžák, že mi ho manžel dozadu k dětem vyřízne přesně podle místa pod nohama, ale už jsem to nestihla. Musím to vzadu přeměřit a koupit ho, až bude manža doma, tak ho tam dáme. Bordel bude na koberci, to se vyluxuje a vodu a nečistoty to chytí suprově, no a na léto se koupí nový.

Odesláno

Jo, a dneska jsme vezli na přebroušení lyže, já mám 150 a holka 130. O malinko jsme posunuli druhou řadu sedaček dopředu a lyže se super vešli. No není to bezva auto? Přeci nebudu jezdit s rakví :D.

Odesláno

Je fakt, že guma vypadá blbě, když je to od bláta, ale na druhou stranu - mají zvýšený okraje, což je super na sněhovou břečku a blátíčko :). A jde to jednoduše opláchnout.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...