P607Olda Odesláno 7. prosinec 2010 Odesláno 7. prosinec 2010 Viz návod, str. 44, 45. Je to popsáno jen letmo. [upravil dne 7.12.2010 18:47 P607Olda] Citovat
jjxing Odesláno 7. prosinec 2010 Odesláno 7. prosinec 2010 No joooo. Je to tak. Už to brzdí podle mne Hlavní problém mi to dělalo v myčce. Prý vypněte a motor a zařaďte neutrál. A hop. Zabržděno. To byla dobrá sranda. Teď ale nevím, jestli ta oranžová kontrolka na automatickou brzdu bude svítit pořád Citovat
jjxing Odesláno 7. prosinec 2010 Odesláno 7. prosinec 2010 Téď už jen sehnat optimální střešní příčníky za optimální cenu. A hurá do Alp. [upravil dne 8/12/10 14:07 jjxing] Citovat
radek76 Odesláno 7. prosinec 2010 Odesláno 7. prosinec 2010 jjxing, ta kontrolka mě svítí pořád Chvilku mě to připadalo trapný, ale mozek si časem zvykne.... Teď už to netrápí ani mojí manželku :D:D Ale třeba jsem jen lama a neumím to zrušit Citovat
radek76 Odesláno 7. prosinec 2010 Odesláno 7. prosinec 2010 Chlapi, měl bych ještě jednu otázečku Dneska jsem odkráčel do auta, že zkusím spárovat telefon s rádiem - a ejhle - v nabídce na displeji mám oproti návodu jenom ikony \"Funkce rádio\" - \"Palubní počítač\" - \"Konfigurace\" - chybí položka \"Telefon\" Doteď jsem žil v představách, že verze Premium s rádiem WIP Sound má HF Bluetooth jako standard . Tak teď nevím, jestli je Bluetooth za příplatek, nebo jestli je to chyba servisu. Před předáním auta mi prý museli kvůli nějaké \"chybičce\" přeinstalovávat software, tak mě napadlo, jestli se jim tam při tom nevloudila nějaká ta chybička Můžete mi poradit, jak na tom jste vy, ať ze sebe v servisu nedělám zbytečně vola??? Citovat
elton Odesláno 7. prosinec 2010 Odesláno 7. prosinec 2010 Podle manuálu by modrýzub měl být standartem. Zajeď do peugeota aby to dali do pořádku. Citovat
radek76 Odesláno 7. prosinec 2010 Odesláno 7. prosinec 2010 Díky - taky to tak vidím, docela mě to rozladilo :bacha:bacha V manuálu to vypadá jasně: Citovat
antired Odesláno 7. prosinec 2010 Odesláno 7. prosinec 2010 no snad ti to nejak rozchodi... dej pak vedet. a co mas vlastne za motor, barvu , vybavu? promin jestli jsi to uz nekde psal a ja to prehlid.... Citovat
radek76 Odesláno 7. prosinec 2010 Odesláno 7. prosinec 2010 1,6 THP 156k 6MAN, Premium, stříbrná metalíza, panor. střecha (děti jsou z ní hotový :-)) přední + zadní park asistent s indikací místa... jinak už asi žádný vylomeniny navíc Citovat
radek76 Odesláno 7. prosinec 2010 Odesláno 7. prosinec 2010 ... vlastně - ještě Pack viditelnost 2 Citovat
antired Odesláno 7. prosinec 2010 Odesláno 7. prosinec 2010 aaa, skoro jako ja , az na wipnav a barvu. Dik Citovat
radek76 Odesláno 7. prosinec 2010 Odesláno 7. prosinec 2010 Z Tvojí barvy je hotová moje manželka - moc ji chtěla, ale nakonec jsem ji ukecal - nerad vyčnívám Možná jsem ji měl alespoň jednou v životě poslechnout :D:D Ale jinak mě ta 5008 prostě BAVÍ !!! Citovat
elton Odesláno 7. prosinec 2010 Odesláno 7. prosinec 2010 Takže přední parkovák + pak viditelnosti2 = ostřikovače světel:D Ostřikují? Citovat
radek76 Odesláno 7. prosinec 2010 Odesláno 7. prosinec 2010 HE,HE - tak to jsem ještě nezkoumal Ale zítra postavím ženu a děti před auto a budou mi hlásit, jestli ostřikovače stříkají :D:D Citovat
antired Odesláno 7. prosinec 2010 Odesláno 7. prosinec 2010 Z Tvojí barvy je hotová moje manželka - moc ji chtěla, ale nakonec jsem ji ukecal - nerad vyčnívám :D:D Se stribrnou fakt vycnivat nebudes... taky se manzelce tahle moooc libila, rikala, \"bud cervena nebo snad jeste bila\"... ale pak videla tuto a na prvni pohled bylo rozhodnuto.... Citovat
radek76 Odesláno 7. prosinec 2010 Odesláno 7. prosinec 2010 elton, nakonec mi to nedalo a musel jsem to jít vyzkoušet:) Ostřikovače stříkají !!! A je to docela sranda - tak dlouho jsem zkoumal, odkud ta voda stříká, až jsem nastartoval, vystoupil, zapnul ostřikovače a šel to zblízka vyzkoumat :D Za tu Glacidetovou sprchu to stálo :D:D:D Jenom sousedi mě asi budou mít za blázna Citovat
antired Odesláno 7. prosinec 2010 Odesláno 7. prosinec 2010 ha ha ..jojo ostrikovace byly pro me velke prekvapko a pak i pro dalsi, kteri taky nevedeli ze je maji [upravil dne 7/12/10 21:47 antired] Citovat
elton Odesláno 8. prosinec 2010 Odesláno 8. prosinec 2010 Ale foto hoď tady: Aby se album rozrůstalo:D Citovat
Radek S. Odesláno 8. prosinec 2010 Odesláno 8. prosinec 2010 Mám dotaz - máte/nemáte držák na brýle nad sedadlem řidiče? Já ho tam totiž nemám. A na můj dotaz jsem dostal od prodejce tak trošku nepřesvědčivou odpověď, že se teď do aut už nemontují. Tak nevím Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.