Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

No joooo. Je to tak. Už to brzdí podle mne :D Hlavní problém mi to dělalo v myčce. Prý vypněte a motor a zařaďte neutrál. A hop. Zabržděno. To byla dobrá sranda. :) Teď ale nevím, jestli ta oranžová kontrolka na automatickou brzdu bude svítit pořád :grr

Odesláno

jjxing, ta kontrolka mě svítí pořád :(

Chvilku mě to připadalo trapný, ale mozek si časem zvykne.... Teď už to netrápí ani mojí manželku :D:D:D Ale třeba jsem jen lama a neumím to zrušit :mad:

Odesláno

Chlapi, měl bych ještě jednu otázečku :mad:

Dneska jsem odkráčel do auta, že zkusím spárovat telefon s rádiem - a ejhle - v nabídce na displeji mám oproti návodu jenom ikony \"Funkce rádio\" - \"Palubní počítač\" - \"Konfigurace\" - chybí položka \"Telefon\" :(

Doteď jsem žil v představách, že verze Premium s rádiem WIP Sound má HF Bluetooth jako standard :o.

Tak teď nevím, jestli je Bluetooth za příplatek, nebo jestli je to chyba servisu. Před předáním auta mi prý museli kvůli nějaké \"chybičce\" přeinstalovávat software, tak mě napadlo, jestli se jim tam při tom nevloudila nějaká ta chybička :myslim

Můžete mi poradit, jak na tom jste vy, ať ze sebe v servisu nedělám zbytečně vola???

Odesláno

1,6 THP 156k 6MAN, Premium, stříbrná metalíza, panor. střecha (děti jsou z ní hotový :-)) přední + zadní park asistent s indikací místa... jinak už asi žádný vylomeniny navíc :)

Odesláno

Z Tvojí barvy je hotová moje manželka - moc ji chtěla, ale nakonec jsem ji ukecal - nerad vyčnívám :mad: Možná jsem ji měl alespoň jednou v životě poslechnout :D:D:D

Ale jinak mě ta 5008 prostě BAVÍ !!!

Odesláno
Z Tvojí barvy je hotová moje manželka - moc ji chtěla, ale nakonec jsem ji ukecal - nerad vyčnívám :mad::D:D:D

Se stribrnou fakt vycnivat nebudes...

taky se manzelce tahle moooc libila, rikala, \"bud cervena nebo snad jeste bila\"... ale pak videla tuto a na prvni pohled bylo rozhodnuto....

Odesláno

elton, nakonec mi to nedalo a musel jsem to jít vyzkoušet:)

Ostřikovače stříkají !!!

A je to docela sranda - tak dlouho jsem zkoumal, odkud ta voda stříká, až jsem nastartoval, vystoupil, zapnul ostřikovače a šel to zblízka vyzkoumat :D:D

Za tu Glacidetovou sprchu to stálo :D:D:D:D

Jenom sousedi mě asi budou mít za blázna ;)

Odesláno

Mám dotaz - máte/nemáte držák na brýle nad sedadlem řidiče?

Já ho tam totiž nemám. A na můj dotaz jsem dostal od prodejce tak trošku nepřesvědčivou odpověď, že se teď do aut už nemontují. Tak nevím :myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...