Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

prema: bingo!

do dneska jsem byl nestastny majitel, ode dneska jsem STASTNYYYYY :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Odesláno

tak nejak sam uplne na 100% nevim. celou tu dobu (2 mesice) mne krmili kecama, az jsem z toho mel hlavu jak balon.

nicmene, podstatne je, ze v pondeli nastoupil po delsi nemoci do prace jakysi clovek ve funkci \"technickeho poradce\". pokud jsem dobre pochopil dela celou peugeotackou sit ale sedi v kancli u domanskyho (?). nebo mozna nejake dny v tydnu ... nevim. to neni podstatne. tak tento clovek si to vzal na starost spolu se soudnim znalcem.

vsuvka: vyjel jsem si z webu seznam asi 10 prazskych soudnich znalcu. zacal je obvolavat, ale vetsinou to nikdo nebral, pripadne se ozval zaznamnik. asi na 6 pokus mi to jeden z nich zvedl. no a k me smule, jsem se dovolal zn alci, ktery pro domanskyho pracuje(pracoval - je jiz v duchodu). nicmene byl jeste ferovy, kdyz rekl, ze mi zadne kulate razitko \"proti\" domanskymu neda, ale pokud mu necham kilo na pivo, tak to tam pujde \"osefovat\" a pokusi se sjednat napravu.

vysledek? VSECHNY VYVAZENI ktere do ted delali - bylo jich asi 4 (vymena kol, vymena kotoucu, vymena lozisek ...) byly UDELANE DILETANTSKY.

ja teda zatim vyvazovani rozumim prd, zatim jsem se v samostudiu lieratury tak daleko nedostal, ale porad nechapu, jak muzou 4x SPATNE vyvazit kola

nicmene asi sli nejak na doraz, bo mam disky vysperkovane zavazim ze az :D neni jich teda malo

[upravil dne 24/11/10 20:10 peter68]

Odesláno

No ale že bych chtěl mít na novém autě (nových kolech a nových gumách dodaných od výrobce auta \"kilo\" závaží) no to teda nevím, jestli bych se s tím smířil..... chtěl bych nové kola a gumy

[upravil dne 24-11-10 19:53 Přema]

Odesláno

po pravde uz je mi to jedno. po tech 2 mesicich .... hlavne ze nekmita.

jinak jak jsem dnes studoval ty vsechny weby a diskuze s kmitanim volantu, je to zapeklite. neni zadna norma, ktera by stanovila, jake kmitani je pripustne. takze na reklamaci typu vymena, nebo vraceni penez nevznika narok, pkud se to da tlumit/resit nejakym prostredkem - v tomto pripade zavazim.

kazdy ten dil v ramci rizeni - od gum pocinaje az po servo) ma urcitou pripustnou odchylku. smula je, kdyz se ty tolerance nascitaji....

[upravil dne 24/11/10 20:02 peter68]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...