Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

neboj...to poreri... Me to tak nejak divne kmita a lupe jak jedu pomalu na dlazebnich kostkach...zatim to beru jako vlastnost auta. Musim zkusit jinou krasavicku...jak je na tom.

A propo... Co si take, vojin kefalin, predstavujete pod slovom obkolosene?

[upravil dne 30/9/10 od antired]

Odesláno

no predsa keď obdivovatelia vytvoria hlúčik objímajúc kolesá, súdruh major :D:D:D

[upravil dne 30/9/10 od peter68]

Odesláno

čus všem- to Elton: ano,mám taky bílou :papa-už jsem to cca 10dní psal,ale asi si to nezaregistroval. Já jsem tady asi v okruhu tak cca 15km,asi sám-potkal jsem jednu modrou ( barva teda absolutně nevýrazná-skoro jsem si jí ani nevšiml,až to projelo okolo,tak mně bliklo,hele 5008ička) o prázdninách tady v jedné dědině a na dálnici v protisměru 2ks ale v té rychlosti to nejde obhlídnout odkud je. Jinak autí krása,jízdníma vlastnostma,vzhledem s jednou vyjímkou ( nemám navi ale rádio+CD a s bluetoothem a vzhledově je teda to rádio v takovým autě podprůměr :grr )i těma vymakávkama. Z obrazovek a z prosklené střechy je dcera teda na větvi-stále jenom tatííííííí,a pojedeme zase lesem abych se mohla dívat na stromy? :D a tatíííí kdy tam pustíme pohádku :D akorát pár sousedů bude mít asi vnitřní problém-závist není dobrá vlastnost....:bojim ale to už není můj problém. čus ,mějte se a štastnou cestu všem

Odesláno
jinak, uz nekdo prisel na to jak nastavit ve WipNav home destination? Kurna tak myslel jsem ze nesu blby ale to js zatim nedal...

Tak to jsem ani nezkoušel, protože domů vždycky trefím:D

Odesláno
Teda, ale wipnav je designově hezčí.

souhlasim. stve mne, kdyz to moje radio vidim po ruznych 106kach a citronech :D

Odesláno
Mám prvý model iPod nano a rádio ho vôbec nevidí a navyše sa z USB konektora ani nedobíja :(

ja budem davat nano jednoznacne cez linkovy vystup (z docku vyvedeny jack), ziadne USB, lebo co som skusal rozne ipody cez USB tak to radio je UUUPLNE MIMO.

To nove nano mi bodlo, ma akuratny rozmer, ovladanie dotykom a zobrazuje nahlady albumov. Pre mna je to dolezite, ja myslim v obrazkoch a nerad za jazdy citam pismenka ....

Odesláno
obkolesiť dok.

obklopiť, obstúpiť, obstať, obkľúčiť: vojaci obkolesili pevnosť; dom obkolesený sadom; pren. obkolesila ich tma;

nedok. obkolesovať

Aaaa proste obklicit , uz jsme doma. :D:D

Odesláno

U mě ve meste jsem snad nepotkal ani jednu 5008 a celkove ji vidim strasne malinko a docela me to tesi ze mame trochu unikat ale myslim ze nam to dlouho chlapci nevydrzi... Jinak dnes 800km (bohuzel sluzebni octavkou) a zase ani jedna 5008.To je parada.JInak obdivovatelu je kolem naseho autí taky porad mrak:D Trochu mi z toho roste nos nahoru :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...