bank1 Odesláno 3. září 2010 Odesláno 3. září 2010 Zdravím všechny, já na 5008 čekám. V říjnu už se povozim.: [upravil dne 3/9/10 bank1] Citovat
micha Odesláno 3. září 2010 Odesláno 3. září 2010 Ahoj, tak ho od 4.8. mám taky (2.0 HDI se skoro plnou výbavou, konzervativní stříbrná metalíza). Najeto 2000 km po všem možným, od dálnic po šotolinové horské silnice, jen Snow Motion jsem zatím nevyzkoušel (bohužel jsme čerstvý sníh ve švýcarských Alpách o pár desítek výškových metrů minuli... ). Zatím maximální spokojenost. Jediný co mě zklamalo je WIP-Nav - i při největším zoomu nejsou vidět názvy ulic, celé to zobrazení je takové nevýrazné, chybí asistent pro jízdní pruhy, nepřišel jsem na to, jak editovat záznamy v adresáři a jak zadat domovskou adresu, mapa není moc aktuální a když jsem se pídil po tom, jak to vylepšit (zaktualizovat mapy, navigační SW, jak tam dostat toho asistenta jízdních pruhů, ...), tak v Peugeotu mi řekli, ať se zeptám u Navtequ (dodavatel mapy) a když jsem se zeptal u Navtequ, tak mě odkázali na dealera Peugeota.... Takže jsem mezi HeadUp display a ten velký navigační display prásknul starýho dobrýho TomToma IQ Routes a jsem spokojenej O držácích na kávu nebo chybějícím USB u Wip-Nav už toho bylo napsáno dost, s tím jsem v pohodě, mě hrozně vadí vnitřní zpětné zrcátko, které je díky tomu dětskému zrcátku posunuto hodně dolů a v kombinaci s nastavením sedačky a mojí výškou mi to vadí ve výhledu šikmo vpravo, takže po nemilé zkušenosti, kdy jsem při odpočování vlevo na křižovatce typu T přehlédl auto odbočující doleva (ke mně) a málem to do něj napral (zachránila mě manželka...), se raději hodně schýbám a pak teprve jedu.... Ještě jedna věc - při řazení (hlavně dvojky, trojky a čtyřky) občas slyším takové divné šustění, ještě se mi ale nepodařilo přijít na to, čím to je. Bohužel to nedokážu chtěně zreprodukovat, abych to mohl předvést v servisu a zeptat se, jestli je to normální nebo ne. Netušíte někdo??? [upravil dne 3/9/10 micha] [upravil dne 3/9/10 micha] Citovat
antired Odesláno 3. září 2010 Odesláno 3. září 2010 nu kazdemu jak se zda vadi neco jineho:) , a tak to asi ma byt... ja treba nejake nazvy ulic ci pruhy neresim... ale chapu ze treba nekomu to vadi moc... To micha: proc stribrna? Zda se mi to auto ve stribrne takove nevyrazne...ale to je asi mou nechuti k te barve :) Citovat
nikol Odesláno 4. září 2010 Odesláno 4. září 2010 Tak ta rodinka 5008 se krásně rozrůstá,nemám pravdu:potlesk Citovat
micha Odesláno 4. září 2010 Odesláno 4. září 2010 Nemůžu říct, že mi to moc vadí, koneckonců do loňských vánoc jsem jezdil po celé Evropě bez navigace a bylo to v celku bez problémů , ale když už vím, co je možný, tak mi to za ty prachy přijde smutný, čekal jsem víc. Ale přiznám, že jsem to před koupí nezkoušel, koupil jsem to kvůli tomu display, zvykl jsem si v 307 SW koukat dopředu, takže jsem nechtěl ten základní display, který je jako u normálních aut v tom středovém panelu. Navíc je ten velký naprosto super na telefonování (hledání v telefonním seznamu a zobrazování příchozích hovorů) Původně zaslal: antired ja treba nejake nazvy ulic ci pruhy neresim... ale chapu ze treba nekomu to vadi moc... 307 SW jsem měl taky stříbrné, a když jsem se ptal prodejce, na jaké barvě je nejmíň vidět poškození, tak říkal jednoznačně stříbrná, tak jsem ji vzal (určitě se ji nepotřeboval zbavit, čekal jsem 2 měsíce na dodání). Mě to přijde docela dobrý Původně zaslal: antired To micha: proc stribrna? Zda se mi to auto ve stribrne takove nevyrazne...ale to je asi mou nechuti k te barve :) Citovat
antired Odesláno 4. září 2010 Odesláno 4. září 2010 jo tak takovy duvod me nenapadl...myslim s tim videnim toho poskozeni... ale ja ti to nehanim... v klidu.... nekdo zase nenavidi cervenou:D [upravil dne 5/9/10 antired] Citovat
mildo Odesláno 9. září 2010 Odesláno 9. září 2010 Ahojte, vrátim sa k tej 5008, auto v servise cca 3-týždne, nakoniec sa ako porucha prejavila riadiaca jednotka elektrickej parkovacej brzdy. Po jej výmene auto jazdí normálne. Teda zatiaľ. Len čo na tom aute robili 3-týždne? Citovat
cadymen Odesláno 10. září 2010 Odesláno 10. září 2010 Ahoj všichni co vlastníte 5008, - potřebuju poradit s výběrem motoru ( plánuju koupit 7 místné, ale třetí ředu sedadel budu využívat minimálně ) - rozhoduji se mezi 1,6 THP nebo 1,6 Hdi - jako předváděčku jsem projížděl 2,0 Hdi a můj dojem byl fakt dobrý. - najedu ročně pouze 10 -12 tisíc ( z toho zhruba polovina město ne bo krátké trasy do 20 km ) - tak se mi zdá ten dvoulitr zbytečný - prodejce mi doporučil 1,6 Hdi, že krátké trasy mu nevadí a má malou spotřebu ( prý u 1,6 THP ať počítám s průměrem okolo 9 litrů ). - nechci s nikým závodit, ale když potřebuju předjíždět, tak to chci rychle a bezpečně. - mimo obec jezdím do 120 km a štve mě když mě někdo brzdí a já ho nemohu předjet. - když čtu recenze, tak všude vychvalují 1,6 THP, že je to tichý a velmi výkonný motor, ale více bašťí. - vím, že když už si koupím takové auto, tak nemůžu řešit spotřebu, ale zase se mi líbí když se svezu za málo. - tak opravdu nevím? - poraďte mi prosím někdo;) Citovat
elton Odesláno 10. září 2010 Odesláno 10. září 2010 No a teď babo raď Na 10-12 tisíc je škoda nafty, ale zase 2,0hdi jede skvěle a super na předbíhání. Citovat
antired Odesláno 10. září 2010 Odesláno 10. září 2010 ja mam 1,6THP, takze benzin. Mam najeto pres 7000 a za 9 nejezdim, zatim 7.8litru( 40%dalnice, 30%mesto, 30%okres) . Mi to vyhovuje. Myslim ze s tim 1.6hdi to bude kolem max o litr min. Ale to jen tak hadam. Take jezdim casto mesto, a tam si ten diesel asi take veme sve... jestli diesel, vem dvoulitr. 1.6hdi mi prijde slaby. Jestli benal, tak 1.6THP je vyborny, silny, opravdu velice tichy.... Citovat
elton Odesláno 10. září 2010 Odesláno 10. září 2010 Jede někdo na sraz do lednice s 5008mou, teda kromě mě? Citovat
antired Odesláno 10. září 2010 Odesláno 10. září 2010 ja jsem tu novy tak to bylo na me moc rychle, ale znam to tam, je tam pekne, tak o tom uvazuji.... kdyz bude pekne, je mozne ze naberu rodinku a vypravim se .... takze vidim to tak 50/50.... Citovat
elton Odesláno 10. září 2010 Odesláno 10. září 2010 Antired dojed, když jsem jel poprvé na sraz tak jsem byl tady jen čtyři měsíce a stálo to za to. Od té doby se snažím být na všech. Citovat
antired Odesláno 10. září 2010 Odesláno 10. září 2010 rikas ze je tam takova sranda?, no musel bych poresit dovcu, o vikendu mam praci... zkusim. Takze zatim rikam tak na 60% Citovat
Přema Odesláno 10. září 2010 Odesláno 10. září 2010 S Tequilou je vždycky sranda....neboj...po 2nohách neodjedeš:D:D:D Citovat
Přema Odesláno 10. září 2010 Odesláno 10. září 2010 Ty máš jediné štěstí že nejedu....:roker:roker Citovat
antired Odesláno 10. září 2010 Odesláno 10. září 2010 tequila myslite to piti ci je to neci nick? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.