Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

A to co jsem si pustil na tom videu je to co bude v sobotu? Ty fotky mě taky dostaly:o je to krása i beze slov. Pujdu rozbít prasátko,at to stihnu pod stromeček:)

Odesláno

Podle mě je to co bude v sobotu, protože jak jsem psal v předešlém příspěvku oni přes prázdniny opakují starší díly a to platí i pro Autosalon na Primě.

Odesláno
Původně zaslal: nikol

Máš nějaké nové změny na tvém krasavci?

Změny žádné nemám, jen jej musím umýt a vyluxovat:D

Odesláno

Zdravím, máte v náradí kompresor na fúkanie pneu s ultrasealom ? V návode píšu že by tam mal byť, ale ja ho neviem nájsť, všetko ostatné som našiel ale toto nie. A ešte, majú xenony ostrekovače ? V ponuke boli , ale nič sa nevysúva a nič neostrekuje, ešte že stierače stierajú a ostřikovače ostřikují :D

Odesláno

Kompresor sice píší, že by tam měl být, ale není, musíš si jej objednat. Xenony mají odstřikovače na 100%. Fungují, ale až za snížené viditelnosti.

Odesláno

Zdravím, teraz nebudem chváliť. Stalo sa to kamarátovi, som s ním v kontakte a dúfam že čo najpresnejšie opíšem problém. Auto 5008 2,0 Hdi 110 Kw - po 6000 km počas jazdy sa sklopil head a aj navigačný display, po 20 sek. sa to narovnalo a OK. Na druhý deň ráno nešla vypnúť ručná brzda, po 2 otočeniach kľúčom sa to vyriešilo. Ďalší vývoj, auto vypisuje chyby ESP, Airbagy a čo ja viem čo všetko, stierače sa samy aktivujú, palubovka bliká, auto po uzamknutí pred obchodom sa samo odomkne a svietia svetlá a viac problémov si už nepamätám. Auto je už cca týždeň v servise a stále nič. Dúfam že sa mi to vyhne ( klopem na všetko drevené )- Toto je nočná mora - nové auto a takéto problémy.

Odesláno
Původně zaslal: jjxing

Já už nic mýt nebudu :blicismajlik Pokaždé , když si jej naleštím, tak začne pršeeeeetttttt. :bojim

Jo jo, na černé jde všechno vidět:D

Odesláno

Tak to asi jeho comp v autě chytl nějaký virus :o Právě proto jsem si koupil novou káru v záruce. Znám mnoho aut různých značek s problémy compu a vůbec el. v káře. Po záruce se to jooo špatně řeší. Takhle má šanci že to přinejhorším vyřeší výměna pc. Každopádně hodně štěstí. :roker

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...