drroman1 Odesláno 3. únor 2013 Odesláno 3. únor 2013 OldasII , drroman 1 tam dvojku nedostal ani krumpáčem:D.no dovol,kdyz jsem se poradne zaprel nohama o palubku tak tam sla:D akorat to bylo nepohodlne:D Citovat
elton Odesláno 4. únor 2013 Odesláno 4. únor 2013 Aspojku jsi měl zmáčklou při tlačení palubky...:D:D Citovat
cogina Odesláno 4. únor 2013 Odesláno 4. únor 2013 Coginko, podařilo se ti nastavit ty souřadnice? Eltonku, moc díky, fungovalo to perfektně, nastavení bez problémů, moc díky . Citovat
elton Odesláno 4. únor 2013 Odesláno 4. únor 2013 Aspojku jsi měl zmáčklou při tlačení palubky...:D:D Citovat
elton Odesláno 5. únor 2013 Odesláno 5. únor 2013 Neopakuji, ale sem tam odpovídám z mobilu a on to nějak poblbne. To se stává. Citovat
drroman1 Odesláno 6. únor 2013 Odesláno 6. únor 2013 Vcera jsem vyzvedl z Bystrice svou 5008icku a nestacim se divit,auto po tom nacteni vstriku jede jako ohen,zmizelo to priduseni v nikych otackach,reaguje bleskurychle na plyn,je tichoucke a hlavne do bystrice jsem jel za 7litru a z bystrice jsem dojel za 5litru.udelali absolutne vsechno co jsem reklamoval a neplatil jsem ani korunu.teda platil-koupil jsem si optiway garanci,protoze s nima to ma smysl.V ostrave bych si ji nikdy nekoupil ze strachu,ze mi bude k nicem:(jsem maximalne spokojeny a muzu jen a jen doporucit;) Jo a za vsechno toto muze Ozzy:D Citovat
Pacho69 Odesláno 6. únor 2013 Odesláno 6. únor 2013 To je Kopecký, že jo? Já u nich kupoval i k nim jezdím, zatím jsem neměl žádné problémy jako ty, ale hýbali mi blatníkem, zachytávaly o něj přední dveře. Napoprvé mě malinko rozladili (slícování nebylo nic moc a mokré ato mi nechali zmrznout), ale servisní technik, když jsem mu to napsal, se omluvil, že ho to mrzí, že si to neprohlédl (ono to moc nešlo, auto bylo v ledové krustě), předělali to, k mé spokojenosti a jejich přístup se mi líbil (pro jistotu mi nechali auto vevnitř, protože sněžilo :-) ). Uvidím, až pojedu na olej a servisku. Jinak udělali i kontrolu, když jsem technikovi říkal, že první otáčka motoru je taková hlučnější, tak řekl, že to bohužel v zimně vstřiky bývají, ale že pro jistotu sjedou diagnostiku, jestli tam něco není. Prostě snaží se. Budu doufat, že tak bude i nadále. Tak ať to vydrží a do Bystřice jezdíš jen na pravidelný servis Citovat
MilhausF Odesláno 6. únor 2013 Autor Odesláno 6. únor 2013 Pacho69: To jsi byl ale v Praze ne ? Já tam byl nedávno a s přístupem jsem byl také spokojen. Doufám, že to vydrží. Citovat
Pacho69 Odesláno 7. únor 2013 Odesláno 7. únor 2013 MilhausF: jojo, byl, i s prodejem, nákupem doplňků, i se servisem nakonec (ono to bylo tím, že jak to mokré nechali venku, tak pod tou krustou nebylo dobře vidět, že ten blatník blbě lícuje, ale opravili to). Zatím doufám, že budu jezdit jen na servisky a měnit běžné opotřebení. Citovat
OliBaz Odesláno 16. únor 2013 Odesláno 16. únor 2013 zdravím, Pacho69 nemáš fotečky jak vypadá P5008 v té modré barvičce?? Citovat
Pacho69 Odesláno 18. únor 2013 Odesláno 18. únor 2013 zdravím, Pacho69 nemáš fotečky jak vypadá P5008 v té modré barvičce?? Já ji mám teď hrozně špinavou, tak ji nefotím:D Citovat
ozzy1 Odesláno 18. únor 2013 Odesláno 18. únor 2013 OliBaz, pokud Ti stačí vidět tu barvu takto: a nebo zde: Citovat
cikorsky Odesláno 19. únor 2013 Odesláno 19. únor 2013 Čaute, nějaké době jenom taková hloupá otázka - třeba jet do oficiálního servisu po 20 000 km/2 letech na první prohlídku, nebo stačí, když si ten olej a další věci zkontroluju sám. Na kolik asi vyjde taková servisní prohlídka? Nebo je nějaká sleva, pokud je ještě v záruce? Je to poprvé, tak se raději zeptám... Jinak zatím s autem velká spokojenost... tak bych byl nerad, aby se mi po návštěvě servisu začalo kazit :D Díky, PS: jinak v okolí Žiliny těch 5008 přibývá :D Citovat
elton Odesláno 19. únor 2013 Odesláno 19. únor 2013 Do ofika servisu nemusíš, ale olej, filtry určitě vyměnit. Můžeš, ale asi přijít o záruku. Citovat
cikorsky Odesláno 19. únor 2013 Odesláno 19. únor 2013 Já mám tušim jen standardní 2 roky/20 000 km, což mi vyprší obojí cca do 2 měsicu, takže to asi vyjde nastejno... nebo je ještě jiná zaruka? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.