Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Vcera jsem vyzvedl z Bystrice svou 5008icku a nestacim se divit,auto po tom nacteni vstriku jede jako ohen,zmizelo to priduseni v nikych otackach,reaguje bleskurychle na plyn,je tichoucke a hlavne do bystrice jsem jel za 7litru a z bystrice jsem dojel za 5litru.udelali absolutne vsechno co jsem reklamoval a neplatil jsem ani korunu.teda platil-koupil jsem si optiway garanci,protoze s nima to ma smysl.V ostrave bych si ji nikdy nekoupil ze strachu,ze mi bude k nicem:(jsem maximalne spokojeny a muzu jen a jen doporucit;) Jo a za vsechno toto muze Ozzy:D

Odesláno

To je Kopecký, že jo? Já u nich kupoval i k nim jezdím, zatím jsem neměl žádné problémy jako ty, ale hýbali mi blatníkem, zachytávaly o něj přední dveře. Napoprvé mě malinko rozladili (slícování nebylo nic moc a mokré ato mi nechali zmrznout), ale servisní technik, když jsem mu to napsal, se omluvil, že ho to mrzí, že si to neprohlédl (ono to moc nešlo, auto bylo v ledové krustě), předělali to, k mé spokojenosti a jejich přístup se mi líbil (pro jistotu mi nechali auto vevnitř, protože sněžilo :-) ). Uvidím, až pojedu na olej a servisku. Jinak udělali i kontrolu, když jsem technikovi říkal, že první otáčka motoru je taková hlučnější, tak řekl, že to bohužel v zimně vstřiky bývají, ale že pro jistotu sjedou diagnostiku, jestli tam něco není. Prostě snaží se. Budu doufat, že tak bude i nadále.

Tak ať to vydrží a do Bystřice jezdíš jen na pravidelný servis :super

Odesláno

MilhausF: jojo, byl, i s prodejem, nákupem doplňků, i se servisem nakonec (ono to bylo tím, že jak to mokré nechali venku, tak pod tou krustou nebylo dobře vidět, že ten blatník blbě lícuje, ale opravili to).

Zatím doufám, že budu jezdit jen na servisky a měnit běžné opotřebení.

• O 2 týdny později...
Odesláno

Čaute, nějaké době jenom taková hloupá otázka - třeba jet do oficiálního servisu po 20 000 km/2 letech na první prohlídku, nebo stačí, když si ten olej a další věci zkontroluju sám.

Na kolik asi vyjde taková servisní prohlídka? Nebo je nějaká sleva, pokud je ještě v záruce? Je to poprvé, tak se raději zeptám...

Jinak zatím s autem velká spokojenost... tak bych byl nerad, aby se mi po návštěvě servisu začalo kazit :D :D :D

Díky,

PS: jinak v okolí Žiliny těch 5008 přibývá :D :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...