Martinsk Odesláno 29. prosinec 2012 Odesláno 29. prosinec 2012 Tak jazdi len po čistých cestách ... a hlavne pomaly. Citovat
ozzy1 Odesláno 30. prosinec 2012 Odesláno 30. prosinec 2012 Crash test 5008: myslím,že dopadl dobře Citovat
elton Odesláno 30. prosinec 2012 Odesláno 30. prosinec 2012 Pěkné a všiml sis, že nemá prosklenou střechu:D Prostě bez panoramy je bezpečnější Citovat
drroman1 Odesláno 2. únor 2013 Odesláno 2. únor 2013 Vcera jsem se odhodlal zacit resit moji 5008icku a na doporuceni Ozzyho jsem navstivil servis v Bystrici nad Pernstejnem.po jednani servisu v Havirove konkretne auto tichy jsem byl vylozene v soku.V Bystrici se mne ujal velice prijemny vedouci servisu,ktery se mnou podrobne prosel veskere zavady,navrhl reseni,s nicim nemel problem.na kazdou ze zavad pohledal v pocitaci postup a kupodivu nasel:)auto si tam nechal,bezplatne mi pujcil novou 301icku a ja jsem jel spokojeny domu.mimochodem 301icka je,pokud si uvedomite,ze je za 200tisic,docela slusne auto,ale je treba si na neho po 5008icce zvyknout.pujcili mi 1,6benzin a dojel jsem s prumernou spotrebou 5,2l coz povazuju za velmi pekne.Byl jsem rozhodnuty auto prodat a o peugeota jiz nikdy nezavadit ani pohledem,ale po navsteve Bystrice to neudelam,protoze vim kam s pripadnym problemem jit aniz by ze mne nekdo delal idiota.Mam to sice 230 km,ale stoji to za to.timto bych chtel jeste jednou podekovat Ozzymu za velice dobry tip. Citovat
ozzy1 Odesláno 2. únor 2013 Odesláno 2. únor 2013 drroman1 -není zač. Uvidíš,že budeš spokojený. Citovat
drroman1 Odesláno 2. únor 2013 Odesláno 2. únor 2013 No,vibrace pri brzdeni,u Ticheho mi pry menili silentbloky a kotouce mel bych to mit na papire doma,ale v pocitaci o silentblocich neni zaznam.kazdopadne po 6000km mi to vibrovalo znova,takze nevim co tam vlastne udelali.podotykam,ze mi chteli pri cca9000km stacet kotouce:roll dale jsem reklamoval hlucny motor a spotrebu ta byla stale mezi 7,5-8l u Ticheho-tankujete spatnou naftu.v Bystrici-zkusime dynamicke nacteni vstriku. Pak tam bylo huceni z motoru pri zatezi Tichy-normalni projev. Bystrice-uvolnene saci potrubi.pri mrazech horsi razeni dvojky,u Ticheho jsem nereklamoval,vBystrici nasli v pc postup na odstraneni teto zavady.casto se mi stava,ze mi po vypnuti bezi ventilator chlazeni,tady jsem se docetl,ze to ma souvislost s regeneraci fapu,ale v B mi rekli,ze tam casto byva vadne rele,ktere se ma menit v ramci zaruky,takze kontrola popr.vymena.ted mi auto asi tyden v mrazech stalo,a po nastartovani nevyjizdely okna,jen popojizdely po cca 5cm a neslo pripojit bluetoth,proste zmizela z menu nabidka a po ohrati zase nabehla.tady bude kontrola baterie odhaduji podpeti a prehrani softu ktery by to mel resit.nevim jestli to ty zasahy vsechno vyresi,ale aspon se o to nekdo pokusi.U Ticheho jsem kupoval v roce 2010 noveho teepeho a problem se servisem byl uplne stejny,jezdil jsem tam kazdou chvili,ze mi klepe predni naprava a porad to bylo normalni az peugeot inovoval prave kvuli tomu klepani vrchni ulozeni napravy tak to najednou tentyz clovek slysel a nechal vymenit.proste ze mne delal debila a neslo se proti tomu branit:(muj kamarad ma od nich dve auta a zkusenosti uplne stejne dva roky reklamoval thpecko a nakonec malem zaplatil vymenu motoru.Mozna to vyzni,ze mam na AutoTichy alergii,ale jestli je to tak tak ji vytvorili oni sami timto pristupem k cloveku ktery jim tam nechal nemalo penez.tyto zkusenosti mam konkretne s pobockou v Havirove,mozna je to v Ostrave lepsi,ale ja uz to rozhodne zkouset nebudu.to uz vubec nehovorim o tom,ze auto u ticheho stalo tusim 14 dnu a na nahradni auto jsem nemel narok(jedine za nejakych tusim 500kc na den).v Bystrici mi auto pujcili po dobu opravy zdarma. Citovat
ozzy1 Odesláno 2. únor 2013 Odesláno 2. únor 2013 drroman1-držím pěsti toprý nosí štěstí. Jinak u toho Tichého to musí být neskutečný zážitek si dát opravit auto! Jinak s tou uvolněnou sací hadicí jsi mě dostal! Až budeš mít auto doma, tak bych jim to šel k Tichému vycinkat. [upravil dne 2/2/13 23:21 od ozzy1] Citovat
drroman1 Odesláno 2. únor 2013 Odesláno 2. únor 2013 Ozzaku ani nevis s jakou chuti bych sel,ale uz minule jsem musel odejit,protoze bych s nim zatrepal a byl by pruser a to si nemuzu dovolit.:(vzdyt uz jen jak jsem rekl,o tech kotoucich jak mi je chteli stacet tak se v Bystrici chytili za hlavu,ze to peugeot vyslovne zakazuje:roll [upravil dne 2/2/13 23:08 od drroman1] Citovat
Gabriel 307 Odesláno 2. únor 2013 Odesláno 2. únor 2013 kluci jak dlouhou anténu máte na 5008? chtěl bych si ji koupit ale v SB jsou dva druhy a není uvedeno jak je dlouhá Citovat
ozzy1 Odesláno 2. únor 2013 Odesláno 2. únor 2013 Hele, ty jsi stejná povaha jako já. Mě chcápek v Pardubicích ukázal fakáče při předjíždění v zatáčce. Na první červený zastavil, já došel k okénku, povytáhl jsem si ho ven a takových jsem mu jich nasázel až jsem byl celý od krve. Kolegovi z práce pražák zatarasil výjezd z parkovacího místa a přitom tam seděl a nechtěl mu uhnout. Kolega mu loktem rozbil okénko , pár mu jich naložil a bylo po problému. Nebo jsem zastavil kamion na plzeňský dálnici dodávkou napříč, když se cca 7 km předjížděly kamiony vedle sebe.Ke každému kolu jsem mu poté co mě poslal do prdele postavil nasazený krumpáč s tím ,že mu je zasekám do všech kol.Nakonec se omluvil a bylo to. V takových to situacích se neznám. Citovat
ozzy1 Odesláno 2. únor 2013 Odesláno 2. únor 2013 Ozzaku ani nevis s jakou chuti bych sel,ale uz minule jsem musel odejit,protoze bych s nim zatrepal a byl by pruser a to si nemuzu dovolit.:(vzdyt uz jen jak jsem rekl,o tech kotoucich jak mi je chteli stacet tak se v Bystrici chytili za hlavu,ze to peugeot vyslovne zakazuje:roll [upravil dne 2/2/13 23:08 od drroman1] tovíš, není nad servis Tichý. Citovat
elton Odesláno 3. únor 2013 Odesláno 3. únor 2013 kluci jak dlouhou anténu máte na 5008? chtěl bych si ji koupit ale v SB jsou dva druhy a není uvedeno jak je dlouhá Moje anténa má asi 5cm. Citovat
OldasII Odesláno 3. únor 2013 Odesláno 3. únor 2013 Dromane jak budou postupovat pri oprave toho druheho rychlostniho stupne? Zeptej se jich prosim Te na to. Mam podobnej problem. Zatim jsem to nijak neresil. Citovat
drroman1 Odesláno 3. únor 2013 Odesláno 3. únor 2013 presne to nevim,ale je to pry v tom flashi od vyrobce,jen vim,ze na to museli objednat nejaky spec pripravek.asi to bude problem 5008icek protoze to vyrobce resil.neslo mi radit dvojku hlavne kdyz to bylo zmrzle. Citovat
ozzy1 Odesláno 3. únor 2013 Odesláno 3. únor 2013 OldasII , drroman 1 tam dvojku nedostal ani krumpáčem:D. Citovat
cogina Odesláno 3. únor 2013 Odesláno 3. únor 2013 kluci jak dlouhou anténu máte na 5008? chtěl bych si ji koupit ale v SB jsou dva druhy a není uvedeno jak je dlouhá Moje anténa má asi 5cm. Jj, já mám taky takovou - krátkou - kvůli vjezdu do garáže . Citovat
elton Odesláno 3. únor 2013 Odesláno 3. únor 2013 Coginko, podařilo se ti nastavit ty souřadnice? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.