Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Redaktor hledá problém tam, kde není. Pokud nemá rád skleněnou střechu (já také ne), tak ať si prostě koupí auto bez prosklené střechy, a ještě ušetří.

Tak to je jasný, že tahle možnost existuje. Ale mně se ta střecha MOC líbí, proto jsem se ptala, abych pak nebyla zklamaná.

Odesláno

No, poku řídíš svoje auto sama, tak ani nebudeš vědět, že ji tam máš :D. Já jsem si ji vychutnala, jen když jsem půjčila auto manželovi a sedla si k dětem dozadu.

Odesláno

Ano ta tmavá střecha bílé sluší:super a já mám navíc rád prosvětlenou kabinu.:P Přes zimu jí mám jak říkal rick stále otevřenou ať se pěkně prohřívá když svítí slunce.A v létě pokud praží, tak ji mám zatáhlou. Na klímu to žádné zvýšení nároky nemá,:bojim:bojim:bojim neboť to vevnitř vypadá jak auto s pevnou střechou.:mrk:mrk:mrkNeměnil bych. Eltone jestli to někdy (což ti nepřeji) otočíš na střechu a budou ti měnit skelet, jdi do ní.;):aut:aut Fakt nebudeš litovat:D:D:D

Odesláno

Byť ji nemám,tak souhlasím s názorem,že prosklená střecha má něco do sebe.Když nic,tak alespoň v zimě ,,TOPÍ,,:D

Odesláno

Tento víkend je na fóru 5008 nějak mrtvo.Nejde na nás zimní únava před nástupem jara,nebo všichni kontrulujeme zahradní náčiní na zahrádky?

Odesláno

Mam to za sebou. Stalo to komplet 4.5 nebo tak nejak. Tabulkova cena je nwjakych 3.6 myslim ale neco ti tam douctujou. Asi olej.

Blbe je ze mi nejaka kurva behem toho ukradla to cervene poutko na sklapeni sedatel. Ktere stoji milych 12set

Odesláno

Tak jsem dnes kontaktoval mého prodejce ohledně garančních prohlídek a bylo mi řečeno, že výrobce žádné prohlídky během záruky nenařizuje. Vyjímkou je najezd 30 000 kilometrů nebo dva roky pro výměnu oleje a filtrů v autorizovaném servisu, kdy se provádí kontrola formou diagnostiky vozu + kontrola ještě dalších 19 bodů s doplněním provozních náplní. Vše ostatní je na zvážení majitele vozidla, aby posoudil jakým stylem auto používá a zda si chce provést kontrolu dříve. Kontrola prý stojí do 1 000.- Výměna oleje okolo 4 000.- :myslim

Odesláno

Tak nějak to je,byl jsem na 15.000 na oleji + doplnění ostatních provozních kapalin a platil jsem 4275,-.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...