Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Jinak Reserved, gratuluji k autí a nahazovat fotky a popisovat dojmy. Jinak super motor:super ( za střechu si můžeš sám:P )

[upravil dne 22/12/11 16:49 od elton]

Odesláno

No to si piš, že si za střechu můžu sám....a rád....ale ty taky....ale to ti už nepomůže, ty si teď už můžeš jenom rvát vlasy a říkat si: kdybych já kokot tenkrát připlatil ten mrzký peníz....:D

Odesláno

Reserved, víš co je divné, že za ty dva roky co ji mám, jsem rád, že nemám skleněnku místo stropu:D

ps. novej tady a už šprýmař:D

Odesláno
Tak vážení....neuvěřitelné se stalo skutečností a nový Peugeot 5008 stojí zaparkovaný na dvoře. 2.O HDI Premium Pack, pack Komfort Plus, Vapor Grey a Eltonku speciálně pro tebe panoramatická střecha :D

správna volba, presne ako ja. Včera som si bol dať nahodiť nové \"kožené\" poťahy v MADe. Tr valo to 4 hodiny až ich tam namontovali ale sú pekné ako origo koža.

Odesláno
Reserved, víš co je divné, že za ty dva roky co ji mám, jsem rád, že nemám skleněnku místo stropu:D

Co máš proti skleněnce,já se nemůžu vynadívat:)

[upravil dne 23/12/11 20:20 od rick]

Odesláno

Tak jsem se stal také majitelem 5008, zatím jsem ujel 1500km a musím říct, že zatím fakt veliká spokojenost.......snad vydrží i dál......:D

Odesláno

Všem majitelům 5008 a nejen jim přeji příjemné prožití vánočních svátků a mnoho najetých kilometrů bez nehody v roce 2012....:papa:papa:papa:papa:papa:papa:papa

[upravil dne 24/12/11 19:37 od Vatsug]

Odesláno
Přeji příjemné prožítí vánočních svátků všem, tedy hlavně těm co nemají prosklenou střechu. :roker

Tobě taky, tobě taky:papa:D:D:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...