martinecondrej Odesláno 4. listopad 2011 Odesláno 4. listopad 2011 tak už mám autíčko doma. Je v něm krásné svezení, tichý svižný, prostě paráda. Za prvních 144 km spotřeba 7,4l zatím asi pohoda. Fascinuje mě head up displej a jak ukazuje rozestupy. Baví mě to dodržovat. Jediné negativum je velmi ale velmi malý rejd. Ještě se mi z žádným autem nestalo, abych se napoprvý netrefil do garáže nebo u rodičů do průjezdu. Pokaždý skončím tak o metr vedle. Budu si muset zvyknout. Jinak zatím je to nejlepší auto co jsem řídil Citovat
elton Odesláno 4. listopad 2011 Odesláno 4. listopad 2011 Tak gratulace:potlesk a nahoď taky nějaké to foto do galerie. Citovat
antired Odesláno 4. listopad 2011 Odesláno 4. listopad 2011 Jojo atti slouzi... S tim rejdem to mas pravdu... Tragicky maly..ale da se .. jo.. a hezka barva:) Citovat
cartmen Odesláno 5. listopad 2011 Odesláno 5. listopad 2011 Rejd je sice malý, ale zase kdo by se chtěl s autobusem otáčet na pětníku, žejo. Je to o zvyku... v pohodě. Citovat
Pegot2 Odesláno 7. listopad 2011 Odesláno 7. listopad 2011 cartmen - ty máš tie 1.6HDi 6-manual ako ja. Chcem sa Ťa spytať či na svojom aute pozoruješ rovnaké správanie: každých cca 800-1000 km sa mi stane to, že motor akoby stratil výkon, jeho spotreba stúpne na 12-16l/100 km. Po čase to prestane (10-15 min). Súvisí to nejako s vypaľovaním FAPu? Alebo by to mohla byť nejaká technická porucha? Je to náhodný prejav, preto neviem ako to zdokladovať v servise. Pozoruješ toto aj na svojom aute? Alebo by to mohla byť technická porucha? Poraďte aj iní ak viete. Môže sa to týkať iba motorov 1.6HDi? Citovat
martinecondrej Odesláno 7. listopad 2011 Odesláno 7. listopad 2011 Tak jsme si o víkendu udělali výlet do Plzně a pak na Modravu a zpět 450km a spotřeba 6,4l. Parádní projížďka. Akorát jsem si musel nechat v pneuservisu vyvážit kola, protože to ani napodruhé v aut. servisu neudělali dobře. (na dálnici vibroval volant) Jinak docela mě překvapilo, že u pravého zadního kola mám na kotouči zvenku malou hranu. Doufám že si to nějak sedne jinak mám tímhle tempem za chvíli kotouč KO. Citovat
cartmen Odesláno 8. listopad 2011 Odesláno 8. listopad 2011 cartmen - ty máš tie 1.6HDi 6-manual ako ja. Chcem sa Ťa spytať či na svojom aute pozoruješ rovnaké správanie: každých cca 800-1000 km sa mi stane to, že motor akoby stratil výkon, jeho spotreba stúpne na 12-16l/100 km. Po čase to prestane (10-15 min). Súvisí to nejako s vypaľovaním FAPu? Alebo by to mohla byť nejaká technická porucha? Je to náhodný prejav, preto neviem ako to zdokladovať v servise. Pozoruješ toto aj na svojom aute? Alebo by to mohla byť technická porucha? Poraďte aj iní ak viete. Môže sa to týkať iba motorov 1.6HDi? Zatím nic nepociťuju, jede to pořád stejně...ikdyž musím říct, že od doby co jsem měl půjčený BMW 3 se sportovním podvozkem to jede nějak hůř Citovat
labašek Odesláno 9. listopad 2011 Odesláno 9. listopad 2011 Ahoj všem tak jsem se konečně dočkal a včera jsem si přivezl domů svojí 5008. První dojem je úžasný. Doufám, že mi bude dělat jenom radost a cesta do servisu Peugeotu bude jen na servisní prohlídky. Citovat
elton Odesláno 10. listopad 2011 Odesláno 10. listopad 2011 Tý jó, zase bílá gratuluji i k super motoru:super:papa:D Citovat
Laďa Odesláno 10. listopad 2011 Odesláno 10. listopad 2011 bude jich ještě víc, jak začnou krachovat nemocnice a budou rozprodávat sanitky.:D: Citovat
antired Odesláno 10. listopad 2011 Odesláno 10. listopad 2011 kdyby jsme se tam sesli jen 5008 ti co jsme tu.... odhaduji ze bilzch bude drtiva vetsina:myslim... Citovat
notys71 Odesláno 13. listopad 2011 Odesláno 13. listopad 2011 TAk po dlouhé době se zase hlásím :-) Mám za sebou první servis po 20tis a první vandalizmus s propíchlou michelinkou... celé mě to vyšlo na 13tis a řeknu vám dražší 17\" gumu snad neseženete co tam dávají originál :-) Jinak vše šlape jak má absolutně bez problémů.Takže jediný co mě brzo zase čeká je přimrzání dveří (pamětníci pamatují ) Citovat
antired Odesláno 13. listopad 2011 Odesláno 13. listopad 2011 Cest noty...to jsem rad ze u tebe v poho... Kdysi jaem myslel ze ten smolar jsi ty... Jak vidim na svem aute tak asi ne Citovat
cartmen Odesláno 16. listopad 2011 Odesláno 16. listopad 2011 Zdravím, tak konečně se auto trošku prohýbá. 2x týdně Praha-Olomouc-Praha a to pocítam tak do března 2012 ) Včera mi trošku zamrzla voda v ostřikovači, ale naštěstí se to dalo samo dokupy. Zatím vše OK, jen do toho leju naftu..ale už ne od Benziny Citovat
elton Odesláno 16. listopad 2011 Odesláno 16. listopad 2011 do toho leju naftu..ale už ne od Benziny Proč? Citovat
cartmen Odesláno 16. listopad 2011 Odesláno 16. listopad 2011 Protože posledně po natankování komplet plnáénadržě Verva Dieselu mi vtipně auto zahlásilo chyby, díky který jsem skončil na DIAgnostice. A výsledek byla nečistota v naftě. A to by se u tohoto paliva asi stávat nemělo ne? Citovat
Mig-29 Odesláno 16. listopad 2011 Odesláno 16. listopad 2011 tak to ani zo srandy. nedavno som na orlene v pl natankoval plnu verva diesel. Dúfam že to bolo len na tej jednej pumpe u Benziny lebo sa začínam obavat. Citovat
elton Odesláno 16. listopad 2011 Odesláno 16. listopad 2011 Na benzině tankuji a žádný problém. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.