Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Hadra: to co pises je jako kdyby, to bylo z myho z denicku...:D

Rada: odchod z takovy prace a zmena...

osobne si myslim, ze jak takova situace dojde do urcityho bodu, tak se to stejne neda prekonat, a nikdy se ty vztahy, pocity k takovy praci neurovnaji...

[upravil dne 14/5/2010 Rotorhead]

Odesláno

Hadra:

Podobný problém jsem řešil loni, doporučuji na týden vypnout a vypadnout mimo republiku... Třeba v Tatrách je teď krásně...

Hlavně si přestat myslet, že jsem v práci nepostradatelný. Týden bez tebe se to neposere, že jo? :)

Odesláno

Mno tak ja podnika, delam 24/7/356

Za posledni tri roky sem mnel 7dni dvolene.... To neni tak spatny, prace me bavi, vydelavam pekny penizky... ale to podnikani je obcas na infarkt.. treba ted nekdo neni schopne zaplatit.. .a to se stava casto z mnoha zakazniku taham penize nekolik mesicu.. .a to jsou nemale castky...

Ale zas beru to tak... bavi mne to.... naucil sem se byti splachovaci.. .a neresim to.. sice prijedu vecer dom.. okolo osme a jeste mam mega moc prace na robeni... skocnim k ranu a jdu spat.... a rano od znova... ale delam toho tolik ze se prakticky nezastavim... nidko mne nepochvali..... jenom prace....

Priznam se ze me to obcas leze na nervy... ale prezivam to... vydelavam dost penez a tak si zatim v volnem case... obcas o vykendu uzivam.. co to jde...

Zkus na chvilku vysadit...... a nebo to nejak hodit za hlavu... prace se zhani blbe...

Odesláno

Stejný případ i u mě.

S tou výpovědí dej ale bacha abys nedopadnul ještě hůř,což se stalo mně.

10 let jsem dělal v jedné firmě,kde jsem se vypracoval do vedoucí pozice.Poslední rok to byl ale mazec.Strašný stresy a odpovědnost.Začalo to tikama v oku a zkončilo to že jsem přestal na chvíli hýbat rukou a přestal mluvit....Navíc začínal krize,sebrali nám auta,atd...

Takže jsem šel dělat projektového manažera na dotace z EU.To bylo super a bavilo mě to.Problém byl,že naši společnost vlastnil kraj.Po příchodu p. Ratha byla naše spol postupně zlikvidována a my byli odejiti.

Musel jsem rychle sehnat práci,kvůli hypošce,tak ted sedím ve spořitělně a dělám poradce-totální vojeb.Tak se snad časem objeví něco lepšího.

Občas to chce něco překousnout a neunáhlit se.Hlavně odpočívat.

PS:Případné nabídky na práci v Praze nebo v okolí Prahy východ rád přijmu ;)

Odesláno

Každý psycholog Ti řekne, že čas na změnu práce je š, max. 5 let... Já v předchozí byl 15... Teď budu 5... Termín se blíží... A nevím, co s tím.. Práce mě baví, uspokojuje, do světa se kouknu, ke koruně přijdu...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...