Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Andreww 306 1.4 - kotouče pro všechny

Recommended Posts

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Takže pár novinek z poslední doby. Auto dostalo novou spojku, teď půjde na opravu altíku (ještě funguje ale ten zvuk je děsivý) a musí se pořešit spotřeba oleje. Původně šel olej z motoru ven. Nedávno mi ale odešla vodní pumpa a ta všechno dodrbala. Napřed se vyměnilo těsnění pod hlavou (to se ještě nevědělo, že je v tahu pumpa, fotky tady byly) a pak teda i pumpa. Nyní sice nejde olej ven, ale pěkně ho to žere. A tím pěkně myslím 3L/1000km:nevim Doufám, že jsou v tahu guferka na ventilech. Dnes ještě poměřím tlaky.

Nicméně hlavní novinka je, že až všechno tohle odstraním, půjde auto do světa a nahradí ho \"jiné\". Teda aspoň plán je takový...

Odesláno

GTI6 by se mi taky v garáži libílo, ale jako víkendové auto. I ten benzín bych nějak zkousnul, ač ho nemám rád ... stejně ho leju do sekačky, naftovou rotačku nedělají :D

Odesláno

No právě. Jako říkat někomu, že musí opravit to a to, a že to bude stát tolik a tolik...a realita bude jiná. To mi za to fakt nestojí. Ale už bych rád něco sehnal:aut

• O 3 týdny později...
  • O 6 měsíců později...
Odesláno

A je to tady :D Přepadl mě pan rozum a řekl mi, ať to neprodávám. Po těch investicích a v této době to prostě nemá cenu. Takže to zatím vypadá tak, že auto zůstane přítelkyni, tedy v mé stáji.

Včera přišly čiré Valea, takže se do toho zase pustíme.

[upravil dne 1/2/11 11:18 Andreww]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...