Andreww Odesláno 6. červen 2010 Autor Odesláno 6. červen 2010 Pan fotograf:D Pozjišťuju, co a jak, a kdyžtak brnku a domluví toho scuka... Citovat
Andreww Odesláno 7. červenec 2010 Autor Odesláno 7. červenec 2010 Takže pár novinek z poslední doby. Auto dostalo novou spojku, teď půjde na opravu altíku (ještě funguje ale ten zvuk je děsivý) a musí se pořešit spotřeba oleje. Původně šel olej z motoru ven. Nedávno mi ale odešla vodní pumpa a ta všechno dodrbala. Napřed se vyměnilo těsnění pod hlavou (to se ještě nevědělo, že je v tahu pumpa, fotky tady byly) a pak teda i pumpa. Nyní sice nejde olej ven, ale pěkně ho to žere. A tím pěkně myslím 3L/1000km:nevim Doufám, že jsou v tahu guferka na ventilech. Dnes ještě poměřím tlaky. Nicméně hlavní novinka je, že až všechno tohle odstraním, půjde auto do světa a nahradí ho \"jiné\". Teda aspoň plán je takový... Citovat
Rejty Odesláno 7. červenec 2010 Odesláno 7. červenec 2010 doufam ze zase pezot:)))):superast mam za kym jezdit az budu zas doma v Brumově:-D Citovat
MilanF1 Odesláno 7. červenec 2010 Odesláno 7. červenec 2010 Tak to chápu, že chceš výměnu a koukám, že i více kobylek. Ale nafta ti nevoní, že Citovat
Andreww Odesláno 7. červenec 2010 Autor Odesláno 7. červenec 2010 Nafta by mi nevadila, jen kdyby ten motor tak neklepal:D Citovat
MilanF1 Odesláno 7. červenec 2010 Odesláno 7. červenec 2010 HDI už není tak hlučný, ale chápu tvé antipatie Citovat
Andreww Odesláno 7. červenec 2010 Autor Odesláno 7. červenec 2010 Já bych teda nejradši GTI6, ale bohužel to mi nebylo schváleno. Přece jen dříve nebo později by mi chyběly dveře. Citovat
MilanF1 Odesláno 7. červenec 2010 Odesláno 7. červenec 2010 GTI6 by se mi taky v garáži libílo, ale jako víkendové auto. I ten benzín bych nějak zkousnul, ač ho nemám rád ... stejně ho leju do sekačky, naftovou rotačku nedělají Citovat
GRiMx Odesláno 7. červenec 2010 Odesláno 7. červenec 2010 no nevím no.. když koukám co všechno se opravuje tak do toho narveše skoro to, kolik za to auto pak dostaneš.. s minimálním ziskem:myslim Citovat
Andreww Odesláno 8. červenec 2010 Autor Odesláno 8. červenec 2010 Jenže v tomhle stavu to prostě nemůžu prodat. To by mi svědomí nedovolilo:D Citovat
Andreww Odesláno 8. červenec 2010 Autor Odesláno 8. červenec 2010 No právě. Jako říkat někomu, že musí opravit to a to, a že to bude stát tolik a tolik...a realita bude jiná. To mi za to fakt nestojí. Ale už bych rád něco sehnal:aut Citovat
Andreww Odesláno 24. červenec 2010 Autor Odesláno 24. červenec 2010 Kdo zdejší sekci sleduje a čte ví, že konec se nachýlil. Mé pozadí přesedlalo do nového vozu a 1.4 nás bude muset opustit. Citovat
Andreww Odesláno 1. únor 2011 Autor Odesláno 1. únor 2011 A je to tady Přepadl mě pan rozum a řekl mi, ať to neprodávám. Po těch investicích a v této době to prostě nemá cenu. Takže to zatím vypadá tak, že auto zůstane přítelkyni, tedy v mé stáji. Včera přišly čiré Valea, takže se do toho zase pustíme. [upravil dne 1/2/11 11:18 Andreww] Citovat
Rejty Odesláno 1. únor 2011 Odesláno 1. únor 2011 hi takže nás bude víc:D to se tesim v lete na ten sraz:) Citovat
Mizlerek007 Odesláno 1. únor 2011 Odesláno 1. únor 2011 Andreww: ty budeš mít čiré i na tomhle ? to budeš mít potom Angel na prodej ? Citovat
Andreww Odesláno 1. únor 2011 Autor Odesláno 1. únor 2011 Rejty: No jo, vypadá to tak Mizlerek007: Ty už jsem tady ale prodal Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.