Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Andreww 306 1.4 - kotouče pro všechny

Recommended Posts

Odesláno

Zatím poslední úpravou na autě byly brzdy. Původně byly osazeny brzdiče Bosch a plné kotouče 247mm.

Nyní brzdiče ATE (Teves) s deskami FEBI a kotouče FEBI 247mm s vnitřním ventilováním.

[upravil dne 3/1/11 18:51 Andreww]

post-9565-14109614373814_thumb.jpg

Odesláno

Toť zatím vše. Plánuju auto poslat o něco k zemi, ale stále váhám, protože mám auto na každodenní ježdění (45km tam a 45km zpět) a občas jezdím plný.

Odesláno

O víkendu snad umyju a nahodím aktuální fotku. Vzadu už jsou totiž zase origo lampy. Čiré byly super, ale bohužel vybledly a než abych je pořád stříkal, tak jsem je zaměnil.

[upravil dne 13/5/10 Andreww]

Odesláno

jak jsi potom řešil když jsi dával dokupy ten tapec ? koukám,že jsi to rozdělil, takže jsi musel vylámat ty plastové nýty co ?? :myslim a pak jsi to jen slepil ??

Odesláno

orbin.1988: Díky:papa To máš pravdu, že bez peněz to nejde.

GRiMx: Plastové nýty jsem opatrně odpáčil šroubovákem a pak pomačkal kleštěma, aby šli protáhnou. Při zpětné montáži jsem je roztavil pájkou a krásně se to slilo dohromady.

Odesláno

A abych teda neošidil ten interiér, tak tady foto osvětlení zavazadlového prostoru. Fotka už tu asi někde byla. Foceno v noci, ale ve skutečnosti to vypadá líp:mrk

[upravil dne 3/1/11 18:52 Andreww]

post-9565-14109614374813_thumb.jpg

• O 2 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...