Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• O 3 týdny později...
Odesláno
RD4 má 2 AUX vstupy.

Děkuji. Jeden mám obsazený handsfree sadou. Ten druhý je nutné nějak aktivovat??? Kudy se k němu dostanu??? Co je to za konektor??? Normalni cinch nebo jack???

Odesláno

Je to vzadu na rádiu v tom MOST konektoru. Není tam připraven Jack ani Cinch, musíš si kablík vyrobit. A jestli nejde na rádiu přepnout v menu na AUX tak se to musí myslím aktivovat diagnostikou.

Odesláno
Je to vzadu na rádiu v tom MOST konektoru. Není tam připraven Jack ani Cinch, musíš si kablík vyrobit. A jestli nejde na rádiu přepnout v menu na AUX tak se to musí myslím aktivovat diagnostikou.

Vyrobit kablik??? No to mám radost. Krucifix proč tam nemůže bejt cinch nebo jack nebo neco trošku normálního. Aktivace by nebyla problém

Odesláno
to iste existuje aj pre peugeot...ja to mam na mojej RD4

Nemáš náhodou odkaz na nějakej E-shop??? Zkusil jsem napsat dotaz na prodejce kabelu který mi poslal filas1. Uvidíme co mi pošlou za odpověď

Odesláno

Ja mam RT3,ale nahral jsme si jeste do mobilu 3 navigacky a testuji je.... :) igo primo - Tomtom a Garmin,kdyby nekdo chtel poradit jak na to,neni problem mapy jsou paradne aktualizovane a podrobne,kam se hrabou mapy z nasich RT3 navigaci.... :)

Odesláno

ja mam navigon v iphone a som moooooooc spokojny....ovela viacej ako s beckerom...a tu v nemecku kde sa pohybujem uz som mal tu prilezitost nechat NAVIGON zvitazit nad BECKEROM...je to fakt super...

Odesláno

Já jsem si taky v autě potuploval navigaci k RT3 a koupil jsem Garmina Nuvi 3790 s tímhle:

http://www.garmin.cz/produkty/auto-moto/prislusenstvi-auto-moto/cidlo-ecoroutehd-pro-komunikaci-s-diagnostikou-automobilu.html

Docela mazec, překvapilo mě to. Kdo má rád spousty budíků a dat za jízdy , NUTNOST . ;)

Prodáváme přenosné navi jako přislušenství a po několikaleté zkušenosti, vřele doporučuji Garmina. Důvodů je mnoho.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...