Brizan Odesláno 15. červen 2010 Odesláno 15. červen 2010 Původně zaslal: Mirys mám jen upravený soft. na RT3. žádné tlačítko. Odblokování trvá minutu. No jo ale to musíš při aktivaci video do menu tam to zapínat. Je to zdlouhavé, já jen zmáčku tlačítko u řadičky a je tam video hned:super To vše samozřejmě díky PP205:papa Citovat
Přema Odesláno 15. červen 2010 Odesláno 15. červen 2010 Brizan.....přesně tak......:super:super Citovat
Mirys Odesláno 15. červen 2010 Odesláno 15. červen 2010 Tlačítko se muselo namontovat. U tohodle řešení je výhoda že nic nemusíš montovat. Citovat
Přema Odesláno 15. červen 2010 Odesláno 15. červen 2010 U tlačítka je zas výhoda a to velká že se dá jednoduše dopojit automatické přepnutí video modu při zařazení R na couvací kameru.......to tlačítko domontovat.......otázka tak na 5 minut... [upravil dne 15-6-10 Přema] Citovat
Mirys Odesláno 15. červen 2010 Odesláno 15. červen 2010 Tlačítko má své výhody(na kameru), ale pro mě ne. Sem tam ukazuji foto, video. Uprava soft. byla pro mě přijatelnější. Citovat
filas1 Odesláno 15. červen 2010 Odesláno 15. červen 2010 A nemáte někdo zapojení toho tlačítka?Nebo je tam ještě nějaká elektronika. To tlačítko je asi lepší, mám u TV tuneru ovládací výstup, takže půjde video mód aktivovat rovnou při zapnutí tuneru. Citovat
filas1 Odesláno 15. červen 2010 Odesláno 15. červen 2010 Ok, díky, tohle jsem přesně potřeboval vědět, na jakém principu tenhle odblok je. Jsou totiž různé varianty, třeba stačí přestřihnout cany k navigaci a odblok taky jde. Citovat
filas1 Odesláno 24. červen 2010 Odesláno 24. červen 2010 Původně zaslal: Přema U tlačítka je zas výhoda a to velká že se dá jednoduše dopojit automatické přepnutí video modu při zařazení R na couvací kameru.......to tlačítko domontovat.......otázka tak na 5 minut... [upravil dne 15-6-10 Přema] Tak už mám taky odblok od PP205, jen jsem se chtěl zeptat, pokud je video teď takhle zapojený, nejde upravovat parametry obrazu ( jas, kontrast)? Obraz je dost světlý, potřeboval bych ho trochu ztmavit. Pokud je video zapojení přes orig. ovládání v MENU, je tam volba těchto hodnot. Citovat
yaakop Odesláno 30. červen 2010 Odesláno 30. červen 2010 Ahoj, zde (link) je odkaz na instalaci bluetooth do peugeot 207 s RD4. Asi by neměl být velký problém to udělat i do 407 s RT3. Tady by odpadla i montáž mikrofonu. Co říkáte? Uměl by to někdo? Citovat
Přema Odesláno 30. červen 2010 Odesláno 30. červen 2010 Bluetoothový modul jde do 407 s RD4 namontovat ale nikoli do RT3...... Citovat
Brizan Odesláno 30. červen 2010 Odesláno 30. červen 2010 Původně zaslal: filas1 Tak už mám taky odblok od PP205, jen jsem se chtěl zeptat, pokud je video teď takhle zapojený, nejde upravovat parametry obrazu ( jas, kontrast)? Obraz je dost světlý, potřeboval bych ho trochu ztmavit. Pokud je video zapojení přes orig. ovládání v MENU, je tam volba těchto hodnot. Tak si to nastav v tom TV tuneru, tam ta možnost přeci musí být Citovat
filas1 Odesláno 30. červen 2010 Odesláno 30. červen 2010 Ne není, takové možnosti většinou v tunerech nejsou, nastavuje se to u monitorů. Citovat
filas1 Odesláno 30. červen 2010 Odesláno 30. červen 2010 Co máš za tuner? Znám asi 5 modelů a nemají to. Citovat
Brizan Odesláno 30. červen 2010 Odesláno 30. červen 2010 Já to tam mám taky, asi to bude tím že to je ten samý jako má Přema:P je to tenhle http://www.stualarm.cz/produkt/ctd-h1prum-dvd-prehravac-s-tv-tunerem/ Citovat
filas1 Odesláno 1. červenec 2010 Odesláno 1. červenec 2010 Jo, to je DVD s tunerem, to znám. Já mám v autě tenhle tuner: http://www.stualarm.cz/produkt/80553-dvb-t-digitalni-tuner-s-usb-2-vnitrni-prutove-anteny/ , DVD už nepotřebuju, protože vše přehrávám z připojeného pevného disku. Citovat
Brizan Odesláno 1. červenec 2010 Odesláno 1. červenec 2010 jo jo to je taky pěkná mašinka:super ale jak píšeš neumí nastavit jas a ostrost:P zkus pořádně prohledat menu, dost bych se divil kdyby to tam nebylo... Citovat
filas1 Odesláno 1. červenec 2010 Odesláno 1. červenec 2010 Podívám se ještě jednou, ale myslím že to tam není, je tam jen formát obrazu, norma. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.