Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Mirys

mám jen upravený soft. na RT3.

žádné tlačítko. Odblokování trvá minutu.

No jo ale to musíš při aktivaci video do menu tam to zapínat. Je to zdlouhavé, já jen zmáčku tlačítko u řadičky a je tam video hned:super To vše samozřejmě díky PP205:papa

Odesláno

U tlačítka je zas výhoda a to velká že se dá jednoduše dopojit automatické přepnutí video modu při zařazení R na couvací kameru.......to tlačítko domontovat.......otázka tak na 5 minut...

[upravil dne 15-6-10 Přema]

Odesláno

A nemáte někdo zapojení toho tlačítka?Nebo je tam ještě nějaká elektronika. To tlačítko je asi lepší, mám u TV tuneru ovládací výstup, takže půjde video mód aktivovat rovnou při zapnutí tuneru.

Odesláno

Ok, díky, tohle jsem přesně potřeboval vědět, na jakém principu tenhle odblok je. Jsou totiž různé varianty, třeba stačí přestřihnout cany k navigaci a odblok taky jde.

• O 2 týdny později...
Odesláno
Původně zaslal: Přema

U tlačítka je zas výhoda a to velká že se dá jednoduše dopojit automatické přepnutí video modu při zařazení R na couvací kameru.......to tlačítko domontovat.......otázka tak na 5 minut...

[upravil dne 15-6-10 Přema]

Tak už mám taky odblok od PP205, jen jsem se chtěl zeptat, pokud je video teď takhle zapojený, nejde upravovat parametry obrazu ( jas, kontrast)? Obraz je dost světlý, potřeboval bych ho trochu ztmavit. Pokud je video zapojení přes orig. ovládání v MENU, je tam volba těchto hodnot.

Odesláno

Ahoj,

zde (link) je odkaz na instalaci bluetooth do peugeot 207 s RD4. Asi by neměl být velký problém to udělat i do 407 s RT3. Tady by odpadla i montáž mikrofonu. Co říkáte? Uměl by to někdo? :aut

Odesláno
Původně zaslal: filas1

Tak už mám taky odblok od PP205, jen jsem se chtěl zeptat, pokud je video teď takhle zapojený, nejde upravovat parametry obrazu ( jas, kontrast)? Obraz je dost světlý, potřeboval bych ho trochu ztmavit. Pokud je video zapojení přes orig. ovládání v MENU, je tam volba těchto hodnot.

Tak si to nastav v tom TV tuneru, tam ta možnost přeci musí být

Odesláno

jo jo to je taky pěkná mašinka:super ale jak píšeš neumí nastavit jas a ostrost:P

zkus pořádně prohledat menu, dost bych se divil kdyby to tam nebylo...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...