Lukasts Odesláno 13. květen 2010 Odesláno 13. květen 2010 Zdravím opět problém, při cestě mi stoupají otáčky... cca na 1800 ot/min, auto sebou trochu škube, že mi cvaká silent blok a svítí mi diagnostika motoru, co to může být? Lukas Citovat
Qcko Odesláno 13. květen 2010 Odesláno 13. květen 2010 Na domovskej stranke ti to nepomoze, ak chces mat v podpise auto, daj si tu hore Uživ. panel/Nastaveni a tam si uz nastavis co potrebujes ... pardon za Citovat
Lukasts Odesláno 13. květen 2010 Autor Odesláno 13. květen 2010 jo tak tohle jsem si už nastavil, ted ještě vyřešit ten problém s autem... Citovat
Ferry Odesláno 13. květen 2010 Odesláno 13. květen 2010 pro predstavu by to chtelo pichnout na diagnostiku a precist chyby, pak by bylo mozny se od neceho odrazit Prijed o vikendu na sraz na Seči tam bude nekolik clenu s diagnostikou (vcetne treba me) tak se da neco zjistit Citovat
Lukasts Odesláno 13. květen 2010 Autor Odesláno 13. květen 2010 bohužel ted o víkendu něco mám. no před 20 000 byla měněná lamba sonda,zlobila mi předtím. krokáč jsem měl venku nedávno, byl od oleje, tak jsem ho otřel a vrátil. Musím někam na tu diagnostiku. Citovat
Lukasts Odesláno 13. květen 2010 Autor Odesláno 13. květen 2010 vím že se to tady už hodněkrát řešilo, ale krokáč opravdu nevím a sonda si myslím, že taky ne. Co ještě jiného by to mohlo být? Citovat
pasy Odesláno 15. květen 2010 Odesláno 15. květen 2010 prostrikej cisticem skrtici klapku jestli mas doma cistic nic tim nezkazis, a casto to problem odstrani, jinak jak bylo receno urcite sjed na diag k nekomu odsud.. Citovat
Lukasts Odesláno 15. květen 2010 Autor Odesláno 15. květen 2010 klapku jsem čistil, byl v ní trochu olej, ale to si myslím, že by zas tak nevadilo, jen trocha, tak jsem to vytřel. Citovat
pasy Odesláno 15. květen 2010 Odesláno 15. květen 2010 tak pak vsecky konektory, zkouska jinyho cidla, pripadne, svicky zdali nejsou meneny nedavno.. Citovat
Lukasts Odesláno 15. květen 2010 Autor Odesláno 15. květen 2010 svíčky jsme čistili, když jsme měli venku krokáč. Jaký čídlo? jak je u krokáče? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.