shwaara Odesláno 12. květen 2010 Odesláno 12. květen 2010 http://www.e15.cz/burzy-a-trhy/makroekonomicka-data/moody-s-pozor-na-neochotu-resit-zadluzeni-zeme-mohlo-by-to-snizit-rating Citovat
shwaara Odesláno 12. květen 2010 Odesláno 12. květen 2010 Nevím, co tím chtěl kmotr říct. Asi že zadlužování je v pořádku a když jsou zadlužení ostatní, měli bychom být taky. Asi že žít na dluh z cizích peněz je správná cesta. Kdo to kdy zaplatí není důležité. Problém je, že pán asi srovnává výši dluhu (ať už v absolutních nebo relativních číslech), která opravdu není zatím až tak hrozivá. Hrozivá je tendence a tempo zadlužování, které nabralo v posledních letech dost na rychlosti. edit: hej, proč ten příspěvek zmizel? To vypadá, že tu diskutuju sám se sebou ) [upravil dne 12/5/10 shwaara] Citovat
Medvěd Odesláno 12. květen 2010 Odesláno 12. květen 2010 To nic, to se jen Peugeot09 zamyslel a zjistil, že nám vlastně nic říct nechce. Citovat
peugeot09 Odesláno 12. květen 2010 Odesláno 12. květen 2010 Kdepak, P09 se zamyslel a i když jsem jenom zkopíroval ten komentář pod tím článkem sem (absolutně doslovně), tak jsem si uvědomil, že by to NĚKDO mohl brát jako provokaci, tak jsem příspěvek radši smazal. Hádat se nehodlám. Citovat
punkac Odesláno 12. květen 2010 Odesláno 12. květen 2010 Chlapi, proč nediskutujete v podobném tématu dne, kdo mezi tím má přepínat Citovat
punkac Odesláno 13. květen 2010 Odesláno 13. květen 2010 Původně zaslal: shwaara Jaké téma dne, argumenty vs. síla? přesně Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.