jozocz Odesláno 11. květen 2010 Odesláno 11. květen 2010 Prosím o radu. Neviem sa rozhodnúť: Mám auto P-405 prihlásene na firmu v ČR. No musím ho odhlásiť alebo zaplatit zak. poistku 9719,-Kč Auto potrebujem na Slovensku 3dni v mesiaci, ked som pri detoch.Ked tam bude stáť, lepšie by bolo ak by malo Slov. EČ. Auto je motoricky dobré, spolahlive, nova spojka a tlmiče. Ked som robil pred rokom TK ešte ako tak vyzeralo. Nejazdím na ňom. ked som pozeral na neho a pod neho dnes - Začína hniť a ojavia sa zachvílu diery. Neviem sa rozhodnúť či mám auto dat zošrotovat, alebo ho previest na Slovensko a prihlasit aby vydržalo aspoň 2 roky. Alebo radsej previesť na slovensko na diely a ti peniaze čoby som dal za prihlásenie priložit 5000 a kupit už na značkách ten istý typ ? Čo by ste mi poradili ? Citovat
barenst Odesláno 12. květen 2010 Odesláno 12. květen 2010 pojistka 9719 ? to je co za pojistovnu ? jedno reseni - najit levnejsi pojistovnu . Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.