netenziraku Odesláno 11. květen 2010 Odesláno 11. květen 2010 Ahoj,měnil jste někdo homokineťák na 206? když jsem naposledy zvedl auto, levé přední kolo při každém otočení o 360 stupňů křupne v klubu a kloub viditelně poskočí,nemám moc pochyb o tom že problém je zrovna tam,ale nevím který mám koupit? a záleží na tom jestli mám ABS? protože nemám jsou tyto díly univerz nebo je liší jen to ABS? a jak náročná bude výměna? je mě jasné že to nebude žádná sranda, ale je to na autorizovaný servis? díky všem za pomoc Citovat
ozzy56 Odesláno 11. květen 2010 Odesláno 11. květen 2010 homokloub se objednává podle VIN, je rozdíl zda s ABS nebo bez, výměna není nutná u autorizáku Citovat
netenziraku Odesláno 11. květen 2010 Autor Odesláno 11. květen 2010 čili když budu chtít objednat díl, tak dám vinko a dostanu takový, co tam patří? Citovat
Cune Odesláno 9. červenec 2010 Odesláno 9. červenec 2010 A co cena versus značka? Zřejmě taky budu shánět nový kloub, ale nedokážu sám posoudit, jestli je lepší koupit STARLINE za cca 1500,- Kč nebo kvalitnější za cca 3000,- Kč. Asi takhle bych se zeptal: Když koupim STARLINE, nezabiju se v tom autě??? Citovat
godzila.01 Odesláno 9. červenec 2010 Odesláno 9. červenec 2010 Původně zaslal: ozzy56 homokloub se objednává podle VIN, je rozdíl zda s ABS nebo bez, výměna není nutná u autorizáku Kde to hledáš ? Peugeot přece dodává pouze celé poloosy a ani na serviceboxu homo kloub jako takovej není,pouze celé poloosy.... Citovat
godzila.01 Odesláno 9. červenec 2010 Odesláno 9. červenec 2010 Cune: Starline bych si do auta nedal,ale pokud máš tu odvahu,klidně to testni Jinak metteli,spidan sou hodně kvalitní značky..... Citovat
Eon Odesláno 9. červenec 2010 Odesláno 9. červenec 2010 Godzila.01: Protože se poloosy chystám měnit taky, trošku jsem hledal a kromě celých poloos s klouby jsem našel tuhle sadu kloubů: http://www.elitecat.cz/ArticleSelection.aspx?B=0 Citovat
Eon Odesláno 10. červenec 2010 Odesláno 10. červenec 2010 Aha, včera šel, no to je jedno, na tom Elitu si to najdeš Citovat
godzila.01 Odesláno 12. červenec 2010 Odesláno 12. červenec 2010 Jo koukal jsem neznám tu značku koukal jsem ale že se dělá od spidanu celá poloosa a ta stojí asi 3400kč... je to teda repas,ale zase celá a značková... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.