AKCZ Odesláno 13. srpen 2010 Autor Odesláno 13. srpen 2010 Bohousi radsi nejezdi nebo Ti dame naprdel Citovat
Bohouš Odesláno 13. srpen 2010 Odesláno 13. srpen 2010 AKCZ - umím přijmout porážku........zatím jsem s STI najel pár kilometrů, takže bych opravdu dostal, ale to nevadí. Citovat
Béďa Odesláno 13. srpen 2010 Odesláno 13. srpen 2010 BOSSCZ: v době kdy jsem psal ten příspěvek to tam ještě neměl Bohouš: ty seš pacient ale chválím výběr Citovat
AKCZ Odesláno 14. srpen 2010 Autor Odesláno 14. srpen 2010 Původně zaslal: Bohouš AKCZ - umím přijmout porážku........zatím jsem s STI najel pár kilometrů, takže bych opravdu dostal, ale to nevadí. Ja to psal jako vtip .. myslim ze Subarkum se tezko konkuruje Nicmene prijed.. rad se mrknu na tu krasku Citovat
BOSSCZ Odesláno 20. srpen 2010 Odesláno 20. srpen 2010 Tak kdopak se nám ještě přidal nebo přidá?....... Citovat
BOSSCZ Odesláno 21. srpen 2010 Odesláno 21. srpen 2010 Původně zaslal: Béďa Ticho po pěšině, klasika.. Co se dá dělat, aspoň že ty vališ Bedo Citovat
Bohouš Odesláno 22. srpen 2010 Odesláno 22. srpen 2010 Hoši já nad tím více než přemýšlel, ale dát 1700 za startovné + minimálně 1000 za benzín - to mě přišlo poměrně dost, kor když mám v merku svody + lauf, tak se nezlobte :papa Citovat
AKCZ Odesláno 22. srpen 2010 Autor Odesláno 22. srpen 2010 Vysledky z posledni Sosnove na www.mx5.cz postupne doplni nicmene pridavam je i do tohodle vlakna hned na zacatku jakmile jsou zverejneny Foto s posledniho letosniho zavodu Miata Cup uz pro nas vypadal jako Peugeot Cup V pozadi stupne vitezu hezky koresponduji s vysledky Peugeot Cupu Ostatni foto opet v uvodu vlakna Citovat
BOSSCZ Odesláno 23. srpen 2010 Odesláno 23. srpen 2010 To je ale krásná fotečka , jsem zvědav jestli nás bude příští rok víc z pug clubu Citovat
306-Kubik-S16 Odesláno 23. srpen 2010 Odesláno 23. srpen 2010 gratuluju hosi a jak uz jsem psal pres zimu je v planu dat auto do kupy aby bylo vubec konkurence schopne:D ted bych si asi neskratalani trochu (podvozek,brzdy,motor) a na nove sezone se snad uvidime :-)) Citovat
BOSSCZ Odesláno 23. srpen 2010 Odesláno 23. srpen 2010 Tak myslím že za všechny můžu říct že se už těšíme:mrk Citovat
306-Kubik-S16 Odesláno 23. srpen 2010 Odesláno 23. srpen 2010 auto se proste na zimu odstavi a bude se na nem pracovat at je na jare hotovy a plne funkcni uz chci poznat poradne ten vykon :-P Citovat
Béďa Odesláno 23. srpen 2010 Odesláno 23. srpen 2010 Bylo to supr, fakt jsem si to užil! Z výsledku jsem sice zklamaný a je jasný že chyba je v článku mezi volantem a sedačkou řidiče. Takže na příští sezónu je co zlepšovat a taky se o to budu snažit. PS: jediné dvě věci co se tomu dají vytknout je ten hroznej pařák a stav povrchu dráhy v Sosnové, jinak okruh se mi líbí víc jak v Mýtě Citovat
BOSSCZ Odesláno 23. srpen 2010 Odesláno 23. srpen 2010 Původně zaslal: Béďa Bylo to supr, fakt jsem si to užil! Z výsledku jsem sice zklamaný a je jasný že chyba je v článku mezi volantem a sedačkou řidiče. Takže na příští sezónu je co zlepšovat a taky se o to budu snažit. PS: jediné dvě věci co se tomu dají vytknout je ten hroznej pařák a stav povrchu dráhy v Sosnové, jinak okruh se mi líbí víc jak v Mýtě Do příštího roku asi koupim gtičko aby jsme si byli rovni a záviselo to pouze na tom článku co píše beda a bude to:D Jinak vedro bylo kurevský a dráha je pěkná tvarově ale povrch se jaksi horší a horší nicméně podmínky jsme měli všichni stejný Citovat
Béďa Odesláno 23. srpen 2010 Odesláno 23. srpen 2010 Nevím jestli si to PS dobře pochopil, to nebyla výmluva ale konstatování. Citovat
BOSSCZ Odesláno 23. srpen 2010 Odesláno 23. srpen 2010 jo nemyslim si že se vymlouváš jen jsem to možná napsal tak že to vyznělo jinak;) Citovat
AKCZ Odesláno 25. srpen 2010 Autor Odesláno 25. srpen 2010 Pridal jsem na zacatek vlakna opet clanek v Autofun a je tam i par fotek Citovat
Béďa Odesláno 25. srpen 2010 Odesláno 25. srpen 2010 Pěknej článek a supr fotky. Jinak koukám že Zee je docela hračička ale pěkně to mám naleštěný, když už nic jinýho. http://zeeczech.rajce.idnes.cz/2010.08.22_Miata_cup_Sosnova/#IMG_9807.JPG [upravil dne 25/8/2010 Béďa] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.