Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Okruhy - Vysoke Myto + Sosnova + Pisek + Hradec Kralove (2012)

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Bohouš

AKCZ - umím přijmout porážku........zatím jsem s STI najel pár kilometrů, takže bych opravdu dostal, ale to nevadí.

Ja to psal jako vtip .. myslim ze Subarkum se tezko konkuruje :super Nicmene prijed.. rad se mrknu na tu krasku ;)

Odesláno

Hoši já nad tím více než přemýšlel, ale dát 1700 za startovné + minimálně 1000 za benzín - to mě přišlo poměrně dost, kor když mám v merku svody + lauf, tak se nezlobte :papa:papa

Odesláno

Vysledky z posledni Sosnove na www.mx5.cz postupne doplni nicmene pridavam je i do tohodle vlakna hned na zacatku jakmile jsou zverejneny ;)

Foto s posledniho letosniho zavodu Miata Cup uz pro nas vypadal jako Peugeot Cup ;) V pozadi stupne vitezu hezky koresponduji s vysledky Peugeot Cupu :super

450D_1618.jpg

Ostatni foto opet v uvodu vlakna ;)

Odesláno

Bylo to supr, fakt jsem si to užil! Z výsledku jsem sice zklamaný a je jasný že chyba je v článku mezi volantem a sedačkou řidiče. Takže na příští sezónu je co zlepšovat a taky se o to budu snažit. ;)

PS: jediné dvě věci co se tomu dají vytknout je ten hroznej pařák a stav povrchu dráhy v Sosnové, jinak okruh se mi líbí víc jak v Mýtě :super

Odesláno
Původně zaslal: Béďa

Bylo to supr, fakt jsem si to užil! Z výsledku jsem sice zklamaný a je jasný že chyba je v článku mezi volantem a sedačkou řidiče. Takže na příští sezónu je co zlepšovat a taky se o to budu snažit. ;)

PS: jediné dvě věci co se tomu dají vytknout je ten hroznej pařák a stav povrchu dráhy v Sosnové, jinak okruh se mi líbí víc jak v Mýtě :super

Do příštího roku asi koupim gtičko aby jsme si byli rovni a záviselo to pouze na tom článku co píše beda a bude to:D Jinak vedro bylo kurevský a dráha je pěkná tvarově ale povrch se jaksi horší a horší:( nicméně podmínky jsme měli všichni stejný :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...