Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

• O 2 měsíce později...
Odesláno

Krásný, jaktože to máš pořád tak čistý a naleštěný? Kolikrát to auto meješ a leštíš? To je neuvěřitelný :roker:super

edit: prozraď mi, kde bych mohl koupit tu černou lištu co máš pod předním nárazníkem? Je suprová, já ji mám teda taky, ale takovou kratší vypadá to divně, takhle po celé délce je to hezčí.

[upravil dne 16/1/11 14:39 Frozz]

Odesláno
Krásný, jaktože to máš pořád tak čistý a naleštěný? Kolikrát to auto meješ a leštíš? To je neuvěřitelný :roker:super

edit: prozraď mi, kde bych mohl koupit tu černou lištu co máš pod předním nárazníkem? Je suprová, já ji mám teda taky, ale takovou kratší vypadá to divně, takhle po celé délce je to hezčí.

[upravil dne 16/1/11 14:39 Frozz]

Lišta je z Opl Astra H byla dlouhá ale stačilo ji zkratit na každě strane 6 cm a pak si pohrát a dopasovat.

Odesláno
Ať už je jaro :) a máš podvozek ... pak můžeme někam vyjet .)

podvozek pokud vše klapne bude až koncem dubna no a pak se musím domluvit s Bratrancem kdy mi s tím pomuže sám si na to netroufám co se tyče torzní tyče.

• O 2 týdny později...
Odesláno

ja to drhnu všecko v nedeli kdyz je hezky a lestim to 1x d 2 mesiců:D ale ted sem na to dlabal dkyz je auto rped lakem:D:aut

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...