Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• O 5 týdnů později...
Odesláno

neni proste nad cistotu a lehkost originalniho designu 206.timto se omlouvam blodymu,ale ta zelena nema na tu modrou ani náhodou:)))))

Odesláno
neni proste nad cistotu a lehkost originalniho designu 206.timto se omlouvam blodymu,ale ta zelena nema na tu modrou ani náhodou:)))))

V tomto s tebou plne súhlasím ... ale je pravda že by mohla ísť trocha nižšie ;)

• O 3 týdny později...
Odesláno

Pěkný autíčko ... tu řadičku dávají teď do 308 Sportium a už jsem o ní četl. Takhle ráno, když je -10 a vlezeš do studenýho auta ... prý je to strašný. Pořiď si na zimu rukavice, nebo temperovanou garáž.

Odesláno

Ja mám naštěstí garáž pod barakem takže v zimě tam je celkem teplo ale stejně z 206 v zimě nejezdím.Co se týče kol Atlantis tak ty si nechám a DZ1 budou na srazy a snad někdy do TC (tuning Cup)

Odesláno

každa kovova radička je v zime prišerne studena :) ja mám tiež kovovru ale je potiahnuta neakou foliou \"imitujucu\" karbon už od vyroby :D a v zime sa neda držať :D

Odesláno

jóóóóó tu řadičku mam v GTIčku...hale ja si na ni ušil takovej latkovej oblecek na zimu,pac normalne kdyz je minus deset..tak ti mrzne paprča jak to studi:-D

koelcka sou peckovni..neni nad límec..az dodelam svoje keskiny necham si je,ale stejne planuju RHcka,to ty vis..tesim se az se nase auta potkaj a udelame spolecne foto:))))))) kazdopane auto koza dost:-D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...