Muddler Odesláno 9. květen 2010 Odesláno 9. květen 2010 Nevíte kde připojit kabeláž od centrálního zamykání KEETEC , aby při odemknutí/zamknutí vozidla svítily výstražné světla. Mělo by to asi jít do BSI, ale kde přesně tam - nemáte někdo nějaké schéma? Díky Citovat
HonzaZ Odesláno 9. květen 2010 Odesláno 9. květen 2010 Schéma zapojení centrálu, ale origo by se určitě našlo, chce to VIN. Zda půjde neorigo centrál na to připojit to je ale otázka. Většinou centrál bývá integrován v BSI. Citovat
bajza206 SW Odesláno 9. květen 2010 Odesláno 9. květen 2010 Proč to neprřipojíš přímo na blinkry taky mam alarm od tehle značky ale ovladam ho origo dálkáčem [upravil dne 9/5/10 bajza206 SW] Citovat
Muddler Odesláno 9. květen 2010 Autor Odesláno 9. květen 2010 Je to neoriginál centrál ... [upravil dne 9/5/10 Muddler] Citovat
Muddler Odesláno 9. květen 2010 Autor Odesláno 9. květen 2010 Přímo na blinkry ... Můžeš mne prosím trochu navézt - kde to připojit Díky Citovat
serzo33 Odesláno 9. květen 2010 Odesláno 9. květen 2010 Ja som riesil opacne,na origo central som dorobil otvaranie na dialku od KEETEC,original dialkove nefungovalo viac ako fungovalo,nastastie nemam BSI. Pomohol mi niekto z fora a zohnal mi schemu celeho centralu,ja som uz len poda cisel kablikov a meracim pristrojom vymenil konektor co bol pri Keetecu. Citovat
bajza206 SW Odesláno 10. květen 2010 Odesláno 10. květen 2010 Z řídící jednotky (keetec) jdou dva dráty na kterejch sou polovodičový diody a ty připojíš na plus u levýho a pravýho blinkru třeba ve předu pod kapotu a nebo si ty kabliky najdeš v prahu u řidiče ty co jdou k zadnim světlum(blinkrum) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.